2013-09-24 13:11:14
Φωτογραφία για Ολυμπιακός: Εκτός προπονήσεων για δύο εβδομάδες ο Μασάντο
Ο Πορτογάλος, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο Αγρίνιο, υπέστη κάκωση στο δεξί γόνατο και χάνει σίγουρα Φωκικό, Πανιώνιο, Αντερλεχτ και Βέροια

Τρία παιχνίδια για τρεις διαφορετικές διοργανώσεις έχει ο Ολυμπιακός τις επόμενες επτά ημέρες. Για το Κύπελλο αύριο με τον Φωκικό,  το Σάββατο για το πρωτάθλημα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και το ματς με την Αντερλεχτ την επόμενη Τετάρτη.

Ο Μίτσελ προβληματίζεται για το τι θα γίνει  με τους τραυματίες. Ο Πάουλο Μασάντο είναι οριστικά εκτός. Ο Πορτογάλος, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο Αγρίνιο υπέστη κάκωση στο δεξί γόνατο. Μία κάκωση η οποία «στρεσάρισε» τον μηνίσκο όπως χαρακτηριστικά έγραφε το δελτίο τύπου των «ερυθρολεύκων», αλλά δεν χρήζει χειρουργικής επέμβασης και ο χρόνος που θα μείνει εκτός δράσης εκτιμάται ότι θα φτάσει τις δύο εβδομάδες. Ο  Πάουλο Μασάντο χάνει σίγουρα Φωκικό, Πανιώνιο, Αντερλεχτ και Βέροια. Και μετά υπάρχει ξανά η διακοπή του πρωταθλήματος για τις εθνικές ομάδες.


Ο Μίτσελ είναι πολύ πιθανό να μην έχει στη διάθεσή του για το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ τρεις από τους βασικούς του παίκτες που είχε στην Παρί. Τον σίγουρα εκτός Μασάντο αλλά και τους Φουστέρ, Μπονγκ οι οποίοι  χθες έκαναν θεραπεία και ατομικό έχοντας ως στόχο το παιχνίδι της επόμενης Τετάρτης στις Βρυξέλλες. Το ίδιο και ο Σαλίνο με θλάση που τον είχε... χτυπήσει πρώτον από όλους. Ακόμα και ο Βραζιλιάνος πάντως οριακά θα προλάβει. Συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και ευελπιστεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας να είναι σε θέση να μπει στο κανονικό πρόγραμμα.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ