2013-09-24 11:49:04
Φωτογραφία για «Είχε στηθεί δολοφονική ενέδρα στον Παύλο»
Αποκαλύψεις σχετικά με τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα έκανε στην κάμερα του ΣΚΑΪ αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος δηλώνει και μέλος της Χρυσής Αυγής. «Είχε στηθεί δολοφονική ενέδρα στον Παύλο», αποκαλύπτει ο ίδιος, ενώ επισημαίνει ότι... το θύμα δεν είχε προηγούμενα με τον δολοφόνο. «Προηγούμενα είχαν οι άλλοι που καθόντουσαν στην καφετέρια κι έβαλαν τον Ρουπακιά».

Όπως ο ίδιος αναφέρει: «Στο Κερατσίνι και στη Νίκαια γνωριζόμαστε μεταξύ μας... Όταν κάποιος λέει εμένα φασίστα κι εγώ παρεξηγούμαι, κάποια στιγμή θα του τη στήσω. Αυτό για μένα ήταν στήσιμο κανονικό. Η ομάδα αυτή είναι γνωστή στον κύκλο μας. Είναι άτομα άνω των 30, δεν είναι μικρά ανεγκέφαλα παιδιά».

Στη συνέχεια του βίντεο εξηγεί πώς «υπάρχει πενταμελές που αποτελείται από τον πυρηνάρχη, τον αντιπυρηνάρχη, τον ταμεία κλπ... Η κάθε ομάδα έχει κι έναν ομαδάρχη. Ο Ρουπακιάς ήταν ομαδάρχης. Όταν πάνε να κάνουν μία επίθεση, το πώς θα πράξει το μυαλό του καθενός δε μπορεί να το ξέρει ο ομαδάρχης, ούτε τι έχει πάνω του ο καθένας», ενώ προσθέτει ότι «η ιεραρχία πάει ως εξής:


«Ο ομαδάρχης παίρνει τηλέφωνο τον πυρηνάρχη, ο πυρηνάρχης παίρνει εντολή από πάνω, από τον περιφερειάρχη».

«Σε καμία περίπτωση οι ανώτεροι δεν έδωσαν εντολή να δολοφονηθεί ο Παύλος Φύσσας», διευκρινίζει το μέλος της Χρυσής Αυγής.

«Μπορεί να τους είπε, δώστε ένα μάθημα, ξυλοφορτώστε τον. Το να είπε σκοτώστε τον δεν υπάρχει περίπτωση, το υπογράφω», τονίζει. Το ενεργό μέλος της Χρυσής Αυγής, υπερασπίζεται το χώρο του και νιώθει περήφανος που είναι μέλος της οργάνωσης.
newpost.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ