2013-09-24 06:34:04
Φωτογραφία για Πάτρα: Κρατά κλειδωμένη στο σπίτι την 27χρονη κόρη του!
Πρόκειται για μια νεαρή γυναίκα η οποία δεν «επιτρέπεται» να βγει από το σπίτι, σύμφωνα με καταγγελίες των γειτόνων αλλά και της ιδίας. Ο πατέρας της την κρατάει εσώκλειστη από την ημέρα που ήρθε στην ζωή. Ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχει βγει από το σπίτι της και ποτέ κανένας τόσα χρόνια δεν έχει πει; τίποτα ;κανένας λόγω φόβου για τον πατέρα, ο οποίος τον τελευταίο καιρό τη χτυπούσε.

Οι φωνές κάθε βράδυ απο το κλάμα της κοπέλας γίνονται έντονα αντιληπτές από τα δίπλα σπίτια. Η 27χρονη (τα στοιχεία της οποίας βρίσκονται στην διάθεση του contraseolous) βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση. Ο πατέρας της της στερεί το αυτονόητο, απαγορεύει στην κόρη του να βγει από το σπίτι!

Όταν εκείνος λείπει κλειδώνει την νεαρή μέσα στην οικία τους. Από ένα παράθυρο, η κοπέλα καταφέρνει κάποιες φορές να βγει αλλά η απόσταση που διανύει είναι ελάχιστη αφου πάντα υπάρχει ο φόβος του πρόωρου ερχομού του πατέρα της. Κάποιοι γείτονες οι οποίοι έχουν αντιληφθεί τι συμβαίνει βοηθούν την 27χρονη, δίνοντας της λίγο φαγητό και κάποια ρούχα, αφού και από αυτά στερείται. Ήδη τα τελευταία χρόνια τη συντηρούν για τα προσωπικά της έξοδα οι φίλοι της κρυφά.

Η νεαρή ζητάει απεγνωσμένα βοήθεια… Θέλει να φύγει αλλά δεν μπορεί! Χρήματα δεν έχει, αλλά και από τα συγγενικά της πρόσωπα δε τολμάει κανένας να μιλήσει στον πατέρα της.

Πηγή: contraseolous
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ