2013-09-23 18:21:36
Φωτογραφία για Συνεχίζει στην Ισπανία ο Βασιλόπουλος
Ο πρώην φόργουορντ του Ολυμπιακού υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο, με ειδικό όρο απεμπλοκής του αν τον ζητήσει ομάδα της Ευρωλίγκας

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, μακράν ο πιο άτυχος μπασκετμπολίστας των τελευταίων ετών, συμφώνησε τη Δευτέρα (23/9) να συνεχίσει την καριέρα του στο ισπανικό πρωτάθλημα, φορώντας τη φανέλα της Βαγιαδολίδ.

 

Στο συμβόλαιό του αναφέρεται πως μπορεί να το «σπάσει», μέχρι το τέλος του προσεχούς Ιανουαρίου, στην περίπτωση που του κατατεθεί δελεαστική πρόταση είτε από ομάδα που συμμετέχει στην Ευρωλίγκα, είτε σε καλύτερο κλαμπ της ACB.

Η Βαγιαδολίδ τερμάτισε στη 16η θέση του περσινού πρωταθλήματος και δίνει, λόγω της περιορισμένης δυναμικότητάς της, το περιθώριο στον 29χρονο φόργουορντ να πετύχει την ολική επαναφορά του στην ενεργό δράση, ύστερα από μία τριετία γεμάτη βάσανα. Ο Βασιλόπουλος, μετά από μία τετραετία στον ΠΑΟΚ (2001-2005), πήγε με τις καλύτερες προδιαγραφές στον Ολυμπιακό, έφτασε να γίνει αρχηγός του, αλλά μετά το 2009 απανωτοί τραυματισμοί τον καθήλωσαν στην εξέδρα. Την περσινή σεζόν, μάλιστα, έμεινε χωρίς ομάδα, προσπαθώντας να σταθεί και πάλι δυνατός στα πόδια του. Είχε πρόσφατα επαφές με τον ΠΑΟΚ, αλλά προτίμησε να κάνει το ταξίδι στην Ισπανία, μόλις τού άνοιξε την πόρτα της η Βαγιαδολίδ.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ....
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ....
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ