2013-09-23 17:41:28
Φωτογραφία για Το τηλέφωνο του Ρουπακιά μίλησε: Άρση απορρήτου σε 6 άτομα διέταξε ο εισαγγελέας - Στα ίχνη άλλων 20 βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ
Μια ανάσα από τα μέλη του τάγματος εφόδου της Χρυσής Αυγής με τους οποίους επικοινώνησε ο Γιώργος Ρουπακιάς την ημέρα της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ, καθώς έγινε άρση απορρήτου για τα άτομα που συνομίλησαν μαζί του και αναμένεται η επίσημη επιβεβαίωση.

Η αστυνομία, εκτός από τον δολοφόνο θέλει να εντοπίσει και όλη την ομάδα κρούσης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια η οποία συμμετείχε στην δολοφονική επίθεση κατά του Παύλου Φύσσα, καθώς και τα ηγετικά στελέχη του ακροδεξιού μορφώματος που έδωσαν την εντολή.

Οπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, το μεσημέρι δόθηκε εισαγγελική εντολή για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών για τα έξι άτομα που επικοινώνησαν με τον Ρουπακιά και απλώς αναμένουν να επιβεβαιωθούν και επίσημα τα στοιχεία τους. Ανάμεσα σε αυτούς με τους οποίους επικοινώνησε ο χρυσαυγίτης δολοφόνος, βρίσκεται και ένα ηγετικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής στην περιοχή, σημειώνουν οι αστυνομικές πηγές.


Παράλληλα η ΕΛ.ΑΣ, έχει συγκεντρώσει στοιχεία για 20 άτομα τα οποία φέρονται να είχαν συμμετάσχει στη δολοφονική επίθεση στην Αμφιάλη μετά από καταθέσεις που έκαναν αυτόπτες μάρτυρες, αλλά και από τους αστυνομικούς που βρέθηκαν στο σημείο της δολοφονίας.

Ερευνάται η «διάβρωση» σε ΕΛ.ΑΣ και Στρατό από την Χρυσή Αυγή

Παράλληλα, μετά από εντολή του Νίκου Δένδια έχει ξεκινήσει εκτεταμένη έρευνα στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ από τους «αδιάφθορους» του Σώματος προκειμένου να εντοπιστούν πιθανοί θύλακες της Χρυσής Αυγής μέσα στην Αστυνομία, μετά από καταγγελίες για «ιδιαίτερη μεταχείριση» μελών της Χρυσής Αυγής από ορισμένους αστυνομικούς, αλλά και άλλες εγκληματικές ενέργειες.

Η ίδια έρευνα, αναμένεται να γίνει και στον Στρατό, προκειμένου να ερευνηθούν οι καταγγελίες που κάνουν λόγο για άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων οι οποίοι εκπαιδεύουν μέλη του νεοναζιστικού μορφώματος.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Είναι δυνατόν;..
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Είναι δυνατόν;..
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ