2013-09-23 16:10:03
Φωτογραφία για LG Vu 3 με οθόνη 5,2 ιντσών και λόγο πλευρών 4:3
Η LG παρουσίασε το νεότερο μέλος τς σειράς των Vu, η οποία αποτελείται από smartphones τα οποία ξεχωρίζουν για το λόγο πλευρών της οθόνης τους, στα 4:3, χαρακτηριστικό που δεν συναντάμε εύκολα σε συσκευές του είδους. Παράλληλα, η εταιρεία καταργεί την ονομασία Optimus και από αυτήν τη σειρά, μετά το G2, χρησιμοποιώντας απλώς το «Vu».

Στα χαρακτηριστικά που έχουν γίνει γνωστά, το Vu 3 διαθέτει chipset Qualcomm Snapdragon 800 με τετραπύρηνο επεξεργαστή, οθόνη 5,2 ιντσών 1280 x 960 pixels HD + IPS αναλογίας 4:3, 13 megapixel οπίσθια κάμερα LED flash και εμπρόσθια, ηχεία που μπορούν να αποδώσουν ήχο 24 bit/192 KHz αλλά και τεχνολογία «Carrier Aggregation» η οποία προσφέρει διπλάσιες ταχύτητες LTE-Advanced συνδυάζοντας διαφορετικές συχνότητες.

Στον τομέα του λειτουργικού συστήματος, το Vu 3 έρχεται εξοπλισμένο με Android 4.2.2 (Jelly Bean), ενώ διαθέτει και Rubberdium stylus. Επιπρόσθετα, βρίσκουμε χαρακτηριστικά που πρωτοείδαμε στο G2, όπως τα «Knock On» και «Knock Knock» για γρήγορο κλείδωμα και ξεκλείδωμα της συσκευής, το «Guest Mode» για χρήση του κινητού από τρίτους αλλά και το «Plug & Pop» για γρήγορη εμφάνιση των σχετικών ρυθμίσεων μετά τη σύνδεση ενός hands-free.


Για τη συγκεκριμένη συσκευή, θα γίνουν διαθέσιμες και οι θήκες QuickView, οι οποίες καλύπτουν ολόκληρο το κινητό αλλά χρησιμοποιούν ένα ημιδιαφανές υλικό για προβολή πληροφοριών από την οθόνη του.

Η κυκλοφορία του Vu 3 θα ξεκινήσει από την Κορέα στις 27 Σεπτεμβρίου, χωρίς να έχει γίνει γνωστή κάποια τιμή.
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ