2013-09-23 15:00:14
Φωτογραφία για Opel ADAM: Στο νέο επιτυχημένο αυτοκίνητο πόλης της Opel απένειμαν οι αναγνώστες το βραβείο Autonis
Το Opel Adam με το 39,4% των ψήφων αναδείχτηκε νικητής στην κατηγορία ‘μικρού αυτοκινήτου’ του έγκυρου θεσμού βραβείων Autonis τα οποία απονέμουν οι αναγνώστες του περιοδικού auto motor and sport, αξιολογώντας τις καλύτερες σχεδιαστικές καινοτομίες της χρονιάς. Περίπου 18.000 αναγνώστες ψήφισαν σε οκτώ κατηγορίας για συνολικά 104 μοντέλα. Το μοδάτο ADAM έλαβε τις περισσότερες ψήφους ανεξαρτήτως κατηγορίας και ήρθε πρώτο με διαφορά πάνω από 18 ποσοστιαίες μονάδες από τον υποψήφιο της δεύτερης θέσης.

Η καθαρή υπεροχή του ADAM αποτελεί μία ακόμα απόδειξη της συνοχής που χαρακτηρίζει τη σχεδιαστική φιλοσοφία της Opel. Η ελκυστική εμφάνιση, η μοντέρνα καμπίνα και οι σχεδόν απεριόριστες δυνατότητες εξατομίκευσης αυτού του σύγχρονου αυτοκινήτου πόλης, ικανοποιεί τα γούστα τόσο των αναγνωστών όσο και των πελατών της Opel.

«Η νέα νίκη του ADAM μας αποτελεί υπέρτατη καταξίωση για την Opel», επιβεβαιώνει ο Dr Karl-Thomas Neumann, πρόεδρος Δ.Σ. της Adam Opel AG. «Είμαι ευτυχής που μεταφέρω τα εγκώμια των αναγνωστών στους εργαζόμενούς μας οι οποίοι έχουν συντελέσει στην επιτυχία των σημερινών μοντέλων μας.»
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ