2013-09-22 23:52:05
Φωτογραφία για Έλληνες ψυχραιμία
Από τον Σωκράτη Τσουμελέκα

Ζούμε στον αστερισμό μιας δυσάρεστης δολοφονίας με εφιαλτικά σενάρια. Καταδικαστέα εξ αρχής προβληματίζουν , τους ορθά σκεπτόμενους Έλληνες, οι εξελίξεις που πήρε με υπαιτιότητα της συγκυβέρνησης. Ανεξέλεγκτοι εισαγγελισκοι , μέλη της εξουσίας των ΜΙΝΤΙΑ , ασελγούν απάνθρωπα σε θύμα και θύτη. Διαπομπευσαν και σκυλευσαν το πτώμα του άτυχου Φυσσα καθοδηγούμενοι ,ασφαλώς, από κέντρα διαπλεκομενης εξουσίας.

Είναι προφανές ότι οι εξελίξεις ,πριν την αποτρόπαια πράξη , ήταν αποκαρδιωτικές για την κυβέρνηση. Πτώση των ποσοστών επιρροής, στην εκλογική βάση, και ταυτόχρονη αποτυχία των στόχων της εφαρμοζόμενης οικονομικής πολιτικής. Ο επικείμενος έλεγχος της ΤΡΟΙΚΑ με τις συνεχιζόμενες κινητοποιήσεις την έφερνε σε δύσκολη θέση , αδύναμη σε αντιδράσεις για τα προτεινόμενα μέτρα νέας μείωσης μισθών και συντάξεων.


Είχε πλέον καταστεί επείγουσα η ανάγκη για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από την επικρατούσα κατάσταση . Κατευθυνόμενη δολοφονία και από ποιον το ερώτημα .Ποιος έχει πρόσκαιρα πολιτικά κέρδη;

Ασφαλώς όχι η ΧΑ αφού βρίσκεται στο κέντρο της δύνης. Αν λοιπόν είναι προβοκάτσια τότε δεν υπάρχουν ερωτήματα για τον ηθικό αυτουργό. Άμεση η δημιουργία διπλής πόλωσης , αρχή εμφυλίου, ώστε να αποφευχθεί το ειδικό συνταγματικό δικαστήριο από αυτούς που αμάρτησαν σε βάρος μας.

Αποπροσανατολισμός με εχθρούς φαντάσματα της δημοκρατίας που οι ίδιοι καθημερινά βιάζουν . Δαιμονοποιηση ιδεών με στοχοποιηση όσων δεν υπάκουσαν στα προεκλογικά τους κελεύσματα .Διπλό κέρδος , αφ ενός η ελάττωση επιρροής στο εκλογικό σώμα της ΧΑ και αφ έτερου ο εγκλωβισμός των παραδοσιακά δεξιών ψηφοφόρων στο μαντρί της κομματικής εξουσιαστικής διαπλοκής.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ Οι σπασμωδικές τους κινήσεις δεν πρέπει να μας επηρεάσουν. Η συνέχεια της σύγκρουσης είναι επικίνδυνη. Δεν τους ενδιαφέρει γιατί ο σκοπός της εξουσίας υπερτερεί της ΕΛΛΑΔΟΣ . Μπρος στους στόχους της καθεστηκυίας τάξης πρέπει να τάξουμε εύσωμα ψυχραιμία και σύνεση. Ο θεός της Ελλάδας θα μας δείξει τον δρόμο. Ένα είναι σίγουρο ότι η αλήθεια θα λάμψει.

soknew.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ