2013-09-22 19:10:13
Φωτογραφία για «3Χ3» ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΜΠΛΟΥΧΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑΡΙΑ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ 3-2 ΣΕΤ
Την πρώτη θέση στο τουρνουά της Πορταριάς κατέκτησαν οι ερυθρόλευκοι.

Στο τάι μπρέικ νίκησε ο Ολυμπιακός τον Παμβοχαϊκό στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι του στο διεθνές τουρνουά που διεξήχθη με επιτυχία στο Πήλιο. Οι ερυθρόλευκοι με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες (είχαν προηγηθεί οι επιτυχίες επί της Μπελεντιγιέσι και επί τουΠΑΟΚ) πήραν την πρωτιά στη διοργάνωση δείχνοντας, παράλληλα, πως η δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία αρχίζει να αποδίδει.

«Ο αγώνας με τον Παμβοχαϊκό ήταν ένα ιδιαίτερα δυνατό φιλικό και έμεινα ικανοποιημένος τόσο από τη νίκη όσο και από την αντίδραση που έδειξε η ομάδα μας στα καθοριστικά σημεία της αναμέτρησης» τόνισε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης και πρόσθεσε:

«Ηταν ένα εξαιρετικό τουρνουά με αξιόλογες ομάδες. Εντοπίσαμε τους τομείς πάνω στους οποίους θα πρέπει να δουλέψουμε για να βελτιωθούμε. Εχουμε πολλή δουλειά ακόμη μπροστά μας ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι με την έναρξη των υποχρεώσεών μας. Συγχαρητήρια σε όσους ασχολήθηκαν για την άψογη διοργάνωση του τουρνουά και θέλω να τους ευχαριστήσω και για τη θερμή φιλοξενία που μας παρείχαν».


Τα σετ: 25-22, 20-25, 23-25, 26-24, 15-11

Ολυμπιακός (Δ. Καζάζης): Κουρνέτας, Γιορντάνοφ 23, Σωτηρίου 2, Καλντέιρα 20, Παπαδόπουλος 1, Γιούρισιτς 6, Στεφάνου (λ. 75%)/ Μαρούλης, Σμαραγδής 2, Κοκκινάκης 5

Παμβοχαϊκός (Ζαλμάς): Κράουζε 2, Γκουστινιάνο 19, Κουζούνης 14, Ντουσάρμ 19, Κανέλλος 8, Παπαδόπουλος 5, Ζήσης (λ. 74 %)/ Δρογκάρης 3, Ασπιώτης 1.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ