2012-04-09 22:29:01
Φωτογραφία για ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΡΜΠΑΪΘ
Σε συνομιλία που είχε με ανθρώπους του Ολυμπιακού ο Πάμπλο Ορμπάιθ, με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε σε Ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό στην οποία φέρεται να προανήγγειλε την επιστροφή του στη Μπιλμπάο, έκανε λόγο για παραποιημένες δηλώσεις!

Ο Βάσκος μέσος των ερυθρόλευκων, μιλώντας σε ανθρώπους του Συλλόγου, τόνισε ότι παραποιήθηκαν τα λόγια του καθώς με τις δηλώσεις τις οποίες έκανε δεν προδίκασε κάτι που να έχει σχέση με το μέλλον του.

Ο Ορμπάιθ υποστήριξε πως απλώς ενημέρωσε τους… συμπατριώτες του ότι έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό που λήγει στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν και εφόσον δεν υπάρξει κάποια προσέγγιση από την διοίκηση του Ολυμπιακού, τότε, θα επιστρέψει στην Μπιλμπάο στην οποία και ανήκει.

Πλέον, το… βάρος πέφτει στους ανθρώπους της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, οι οποίοι καλούνται να αποφασίσουν για το μέλλον του Βάσκου, ενώ όλοι στην ομάδα παραδέχονται ότι ο Ορμπάιθ ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες, από την στιγμή που φόρεσε τα ερυθρόλευκα, και αναγνωρίζουν την αξία του.

Η παραμονή του Ορμπάιθ θα κριθεί από τις συζητήσεις που θα έχουν οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού με αυτούς της Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Ένα επιπλέον στοιχείο που θα παίξει ρόλο είναι η παραμονή του Ερνέστο Βαλβέρδε ή εφόσον φύγει η γνώμη του νέου τεχνικού της ομάδας. olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ