2013-09-22 11:40:14
Φωτογραφία για ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ : ΘΑ ΤΗ ΖΗΛΕΥΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ
Μπορεί ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα του Champions League να γνώρισε βαριά ήττα με 1-4 από την Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο η εικόνα που είχε στο πρώτο μέρος άφησε υποσχέσεις. Οι ερυθρόλευκοι έδειξαν ικανοί για πολλά πράγματα και αυτό τονίζει στον «Γαύρο» ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Θρύλου, Παναγιώτης Κελεσίδης.

Επίσης, η μεγάλη δόξα του Ολυμπιακού μιλάει για τον Ρομπέρτο και επισημαίνει μεταξύ άλλων: «Είναι πολύ καλός τερματοφύλακας», ενώ για τη συνέχεια:

«Αυτή η ομάδα μπορεί να κάνει πολλά πράγματα και θεωρώ ότι θα έχει εξαιρετικό μέλλον».

«ΘΑ ΤΟΝ ΖΗΛΕΥΑΝ ΟΛΟΙ»

Αρχικά, ο Παναγιώτης Κελεσίδης μίλησε για τα όσα του έμειναν από τον αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν: «Και εγώ είδα έναν Ολυμπιακό, όπως όλος ο κόσμος. Στο πρώτο μέρος ήταν εξαιρετικός. Εδειξε ομάδα που θα ζήλευαν όλοι οι οπαδοί των κορυφαίων ομάδων που λέμε, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν και τα λοιπά. Φοβερό πρώτο μέρος από τον Ολυμπιακό. Από την άλλη, στην επανάληψη η απόδοση έπεσε και δεν ήταν καλός. Ωστόσο, αυτό οφείλεται στη φυσική κατάσταση. Οι παίκτες ακόμη δεν είναι έτοιμοι 100%, αλλά αυτό φτιάχνεται και θα φτιάξει».


Για τη συνέχεια είπε: «Ο Ολυμπιακός μου άρεσε πολύ στο πρώτο μισό του αγώνα. Κόντρα σε μια ομάδα με τόσα μεγάλα ονόματα κατάφερε να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να πιέσει. Να κάνει το παιχνίδι του με λίγα λόγια. Αυτό μου άρεσε. Θεωρώ ότι στη συνέχεια θα είναι καλύτερος και με τέτοια εμφάνιση στα ματς με Αντερλεχτ και Μπενφίκα μπορεί να καθαρίσει εύκολα 2 και 3 μηδέν. Και παραπάνω… Είμαι σίγουρος ότι η φυσική κατάσταση θα φτιάξει και ο Ολυμπιακός στη συνέχεια θα είναι ανώτερος. Χρειάζεται χρόνος».

«ΜΠΟΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ»

Από εκεί και πέρα, σχολίασε την τακτική του πρώτου μέρους: «Ετσι όπως είδα τον Ολυμπιακό να μπαίνει στο γήπεδο, ήταν το ιδανικό. Αυτό που ήθελε κάθε οπαδός της ομάδας. Ηταν σωστή τακτική. Θα μπορούσε σίγουρα η ομάδα να είναι μπροστά στο σκορ. Αλλά δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν μπορείς να έχεις πάντα αυτό που θέλεις. Η ομάδα είχε 2 δοκάρια, είχε φάσεις και δέχτηκε γκολ από μία φάση. Γι’ αυτό είναι ωραίο άθλημα το ποδόσφαιρο. Γιατί πολλές φορές γίνεται αυτό που δεν περιμένεις».

Στην ερώτηση αν μπορεί ο Ολυμπιακός να πάρει την πρόκριση είπε: «Σίγουρα έχει τις δυνατότητες και την ποιότητα. Θεωρώ ότι μπορεί να κατακτήσει τη δεύτερη θέση».

«Θέλει προοσχή στο Αγρίνιο»

Έπειτα από έναν αγώνα για το Champions League, ο Ολυμπιακός την Κυριακή επιστρέφει στις εγχώριες διοργανώσεις και πηγαίνει στο Αγρίνιο. Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό, με μοναδικό σκοπό τη νίκη.

Μιλώντας για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να επηρεαστεί από τον αγώνα της Τρίτης, ο Παναγιώτης Κελεσίδης είπε: «Οχι, δεν θα επηρεαστεί και δεν πρέπει. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα έμπειρη, που γνωρίζει από Ευρώπη και Ελλάδα. Ξέρει πώς να το διαχειριστεί. Τώρα πρέπει να πάει στο Αγρίνιο για τη νίκη».

Στη συνέχεια είπε: «Θέλει προσοχή. Γιατί όλες οι ομάδες θέλουν να νικάνε τον καλύτερο. Και ο Παναιτωλικός θα θέλει πολύ να νικήσει τον Ολυμπιακό. Θεωρώ ότι Μίτσελ και παίκτες σκέφτονται μόνο τον αγώνα της Κυριακής».

Ο Παναγιώτης Κελεσίδης είναι ένας από τους μεγαλύτερους τερματοφύλακες που έχει αναδείξει το ελληνικό ποδόσφαιρο και έχουν περάσει από τον Ολυμπιακό. Μιλώντας για τον Ρομπέρτο λοιπόν και τα γκολ που δέχτηκε με την Παρί, είπε: «Είναι πολύ καλός τερματοφύλακας. Τώρα για το αν θα μπορούσε να κάνει έξοδο ή όχι, θα ακουστούν πολλά. Είναι συνολικό το φταίξιμο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ