2013-09-22 05:57:50
Φωτογραφία για Αχαΐα: Τον πανικό έσπειρε Porsche στην Αχαγιά! - Ανήκει σε ζευγάρι από την Πάτρα - Δείτε φωτο
Τρόμος στο κέντρο της Κάτω Αχαϊας απο την τρελή πορεία πολυτελούς αυτοκινήτου!

Σύμφωνα με πληροφορίες λίγο πριν τις 5 το απόγευμα του Σαββάτου, ένα αυτοκίνητο πόρσε ξέφυγε απο την πορεία του στην οδό Δεξαμενού, στην κεντρική πλατεία της πόλης και έπεσε πάνω σε τρια σταθμευμένα αυτοκίνητα. Το πολυτελές όχημα διαλύθηκε ουσιαστικά αφού οι ζημιές που υπέστη είναι πάρα πολλές, ενώ ο δρόμος γέμισε απο λάδια και ...ρόδες!!!

Μάρτυρες του πρωτοφανούς τροχαίου, ανέφεραν στο thebest οτι ο οδηγός βγήκε από το αυτοκίνητο και ...εξαφανίστηκε τρέχοντας!Σύμφωνα με τους ίδιους φαινόταν να έχει καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ.

Στο σημείο κατέφθασε η αστυνομία για να διερευνήσει τα περαιτέρω Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΙΧ ανήκει σε ένα ζευγάρι από την Πάτρα. Πρόκειται για έναν άνδρα και μια γυναίκα που διαμένουν στην οδό Ορεστειάδος, αλλά ακόμη δεν έχει διαπιστωθεί αν είναι κλεμμένο ή όχι.

Σύμφωνα με νεότερες μαρτυρίες ο οδηγός δεν έφυγε απο το σημείο με τα πόδια αλλά επιβιβάστηκε σε άλλο όχημα που ακολουθούσε.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν οτι όταν τον πλησίασαν ιδιοκτήτες των σταθμευμένων αυτοκινήτων αυτός κινήθηκε απειλητικά εναντίον τους κρατώντας όπλο.

Η αστυνομία δεν επιβεβαιώνει ακόμη ότι ο άνδρας κρατούσε όπλο καθώς δεν έχει κατατεθεί κάτι τέτοιο από τους μάρτυρες μέχρι στιγμής.
17:52
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ