2012-04-09 21:43:18
Φωτογραφία για Α. ΣΑΜΑΡΑΣ: ΑΣΥΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ Η ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ (VIDEO)
Σφοδρή επίθεση εναντίον των κομμάτων της Κεντροδεξίας και κυρίως του Πάνου Καμμένου εξαπέλυσε ο Πρόεδρος της ΝΔ. «Όποιος τα ψηφίσει δίνει το φιλί ζωής στο ΠΑΣΟΚ. Δίνει ασυλία στο ΠΑΣΟΚ. Είναι κόμματα τα οποία δεν έχουν θέσεις, δεν έχουν ιδεολογία, είναι κόμματα διαμαρτυρίας. Δεν έχουν τίποτα το καινούριο να προσφέρουν. Τις κρίσιμες στιγμές είναι άλλοι που τις αντέχουν και είναι άλλοι που δεν τις αντέχουν».

Ο Αντώνης Σαμαράς επέμεινε ότι στόχος του κόμματος του στις εκλογές είναι η αυτοδυναμία «Μπαίνω στο γήπεδο για την νίκη» είπε χαρακτηριστικά στην συνέντευξη που παραχώρησε στον Γιάννη Πρετεντέρη και την εκπομπή «Ανατροπή».

Σε επίμονες ερωτήσεις για το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης και για το εάν τεθεί όρος να μην είναι εκείνος πρωθυπουργός, ο Αντ.Σαμαράς τόνισε ότι σε κάθε περίπτωση πρωθυπουργός θα πρέπει να είναι ο αρχηγός του πρώτου κόμματος.

Ο πρόεδρος της ΝΔ υπογράμμισε επανειλημμένα την αντίθεσή του στο ενδεχόμενο κυβέρνησης συνεργασίας με το επιχείρημα πως αυτό θα στερούσε από την επόμενη ηγεσία την απαραίτητη ισχύ να προχωρήσει σε «γρήγορες και ισχυρές αποφάσεις». 


«Θέλω την εντολή του λαού, όχι την ανοχή το ΠΑΣΟΚ» είπε χαρακτηριστικά. Σε περίπτωση συγκυβέρνησης, ανέφερε, «δεν θα μπορέσω ούτε τις συντεχνίες να χτυπήσω, που είναι εν πολλοίς συντεχνίες του ΠΑΣΟΚ, ούτε να περάσει εξεταστική επιτροπή, ούτε να κάνω τη μεγάλη αλλαγή στη λαθρομετανάστευση όπως τη θέλω εγώ με ένα ΠΑΣΟΚ της Υπατίας».

O Αντ.Σαμαράς υπερασπίστηκε την στάση του κόμματός του απέναντι στο πρώτο και στο δεύτερο μνημόνιο. Στο δεύτερη σύμβαση, ανέφερε, «ψήφισα μείωση χρέους που δεν έχει γίνει ποτέ, κούρεμα που δεν έγινε στο πρώτο μνημόνοι, μείωση των επιτοκίων που ήταν υπερβολικά υψηλά στο πρώτο μνημόνιο». «Έφτασε η Ελλάδα με τις φτέρνες στον γκρεμό, εγώ τι έπρεπε να κάνω, να την ρίξω» είπε χαρακτηριστικά.

Σ.Σ.

Αχ βρε Αντώνη μου, όταν κάποιος δίνει απαντήσεις και κοιτάζει το Γραφείο του, σημαίνει ότι δεν έχει πειστικές απαντήσεις.

Σε δικαιολογώ όμως, το μνημόνιο είναι δρόμος χωρίς επιστροφή και χωρίς εξόδους διαφυγής και όλα τα άλλα Αντώνη μου είναι για τον.... κλείδωνα!   
 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ