2013-09-18 21:55:03
Φωτογραφία για Ανακοίνωση του κινήματος ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ αναφορικά με τις εμπρηστικές δηλώσεις του κ. Πάγκαλου
Ο γνωστός για την πολιτική του ανωριμότητα και όχι μόνο κ.Πάγκαλος θα πρέπει να εμπεδώσει ότι η εποχή που θήτευσε στις τάξεις του ΚΚΕ κι αργότερα στο ΠΑΣΟΚ υιοθετώντας την Σταλινική και μετέπειτα Γκεμπελική προπαγάνδα, έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

Η έως τώρα μέθοδός του "ρίξε λάσπη συνεχώς στους αντιπάλους σου , όλο και κάτι θα μείνει" δεν μπορεί να πείσει τους Έλληνες διότι όλοι θυμούνται με ποιο τρόπο ο ανιστόρητος κ.Πάγκαλος παρέδωσε τον φιλέλληνα ηγέτη των Κούρδων στους Τούρκους, αποκαλώντας τον τρομοκράτη!

Όλοι θυμούνται ότι το κόμμα του ως κυβέρνηση, εξαφάνισε την Ελληνική σημαία από τα Ίμια ισχυριζόμενος ο ίδιος ότι "την πήρε ο αέρας"!!!

Και όλοι βεβαίως θυμούνται το ανεκδιήγητο "μαζί τα φάγαμε"!!!

Οι πρόσφατες φραστικές γελοιότητες του κ.Πάγκαλου περί φασισμού του κ.Καμμένου μόνο τιμή για τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛΛΗΝΩΝ μπορούν να προσδώσουν διότι ανέκαθεν όλοι οι γνήσιοι πατριώτες μπαίνουν στο στόχαστρο και συκοφαντούνται ανελέητα από το κατεστημένο της σάπιας,προδοτικής και ανθελληνικής εξουσίας και από τα "δημοσιογραφικά", φερέφωνα τους!!!


Δεν ανησυχούμε καθόλου αντιθέτως υπενθυμίζουμε στον "πολιτικά άρρωστο" κ.Πάγκαλο ότι ο κ.Καμμένος έχει την ανδρεία να δηλώνει δημοσίως αυτό πού όλοι οι Έλληνες πατριώτες λένε εδώ και ένα χρόνο,μ' άλλα λόγια "ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ" !

Και ο κ.Πάχτας των "φιλέτων" της Χαλκιδικής (βλέπε "ντροπολογία" για την επέκταση του porto karras) γνωρίζει πολύ καλά σε ποια κατηγορία πολιτικών ανήκει...

Η επερχόμενη επανάσταση όσο και να συκοφαντηθεί, από τους "κλωνοποιημένους" Πάγκαλους με την πασίγνωστη μέθοδο του "διαίρει και βασίλευε"

και από τους υποτελείς οικονομικούς δικτάτορες των τελευταίων συγκυβερνήσεων

ο Ελληνικός λαός δεν ξεγελιέται πια με "μαιμού" "κοινωνικά συμβόλαια"

και επαναλαμβανόμενους "Δούρειους Ίππους"...

Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ!!!
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ