2012-04-09 19:01:03
Φωτογραφία για ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ GRAND PRIX ΤΟΥ ΜΠΑΧΡΕΪΝ
Την αναβολή ή ακόμα και τη ματαίωση του grand prix του Μπαχρέιν φαίνεται πως επιθυμούν οι ομάδες που συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1, αφού είναι έντονη η ανησυχία στις τάξεις των ομάδων, αναφορικά με την ασφάλεια των μελών τους, με αποτέλεσμα να «κλωτσούν» για την διεξαγωγή του προγραμματισμένου για το τριήμερο 20-22 Απριλίου στο Μπαχρέιν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Guardian» μάλιστα, ένας εκ των επικεφαλής κάποιας από τις ομάδες της Formula 1 φέρεται να έχει δηλώσει:

«Αισθανόμαστε άβολα για να πάμε στο Μπαχρέιν! Μόνη λύση είναι να μας προστατεύσει ο στρατός. Αυτό θα ήταν ανεπίτρεπτο τόσο για τη Formula 1, όσο και για το Μπαχρέιν. Δεν βλέπω όμως πως αλλιώς μπορούμε να προχωρήσουμε…»

Αφορμή για το κλίμα ανησυχίας είναι ο θάνατος ενός διαδηλωτή, έπειτα από κοινωνικοπολιτικές εντάσεις, που ξέσπασαν πρόσφατα στο Μπαχρέιν.

Μέχρι στιγμής, πάντως, η επίσημη θέση τόσο των διοργανωτών είναι πως το grand prix θα διεξαχθεί κανονικά, κάτι που επιβεβαιώνεται αφενός από τον Μπέρνι Εκλεστόουν κι αφετέρου από τον πρόεδρο της FIA, Ζαν Τοντ. olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ