2012-04-09 17:48:04
Φωτογραφία για Αίσιο τέλος στην περιπέτεια του κυρίου Παναγιωτόπουλου Χρήστου
Η περιπέτεια του κυρίου Παναγιωτόπουλου Χρήστου έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο κύριος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος... εξαφανίσθηκε στις 05.04.2012, είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του.

Ο 68χρονος, εξαφανίστηκε από την Τρίπολη, όπου κατοικούσε και συγκεκριμένα μετά από επίσκεψη σε κουρείο, από όπου θα επέστρεφε στο σπίτι του πεζός. Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε το SILVER ALERT.

Η Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης ενημερώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 06.04.2012 από τους συγγενείς, για την ανεύρεση του ηλικιωμένου. Ο 68χρονος εντοπίσθηκε στο ΚΤΕΛ Τρίπολης από εργαζομένους του ΚΤΕΛ, οι οποίοι είχαν δει το SILVER ALERT και ειδοποίησαν την οικογένειά του. Ο κ. Παναγιωτόπουλος είναι καλά στην υγεία του και ήδη είναι κοντά στους δικούς του ανθρώπους.

Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική Γραμμή SOS «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται. Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο.
lifelinehellas.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ