2012-04-09 16:57:40
Φωτογραφία για Στην τελευταία Ωνάση απο τη Daily Mail
Στην τελευταία Ωνάση όπως χαρακτηριστικά ...αναφέρει κάνει αφιέρωμα και μάλιστα στο πρωτοσέλιδο της η ηλεκτρονική έκδοση της βρετανικής Daily Mail.

Αφορμή το Grand Prix της Ντόχα στο οποίο πήρε μέρος η Αθηνά Ωνάση η οποία έιναι γνωστό ότι λατρεύει την ιππασία στην οποία μάλιστα είναι και πολύ καλή. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η τελευταία απόγονος του Αριστοτέλη Ωνάση έκλεψε τα βλέμματα το Σάββατο στο Κατάρ.

Το ρεπορτάζ αναφέρεται στις εξαιρετικές επιδόσεις της Ωνάση στην ιππασία, την μεγάλη περιουσία που της άφησε ο παππούς της αλλά και το γάμο της με τον Βραζιλιάνο Αλβάρο Αλφόνσο ντε Μιράντα Νέτο που μετρά πλέον επτά χρόνια. Επιπλέον το αφιέρωμα έχει φωτογραφία από την παιδική ηλικία της Αθηνάς μαζί με τη μητέρα της Χριστίνα αλλά και τον Αριστοτέλη Ωνάση μαζί με τη Τζάκι Κέννεντυ.

Image Gallery Click to open image! Click to open image! Click to open image! Click to open image! Click to open image! Click to open image! Click to open image! Click to open image! Click to open image! Click to open image! Click to open image! Click to open image! Click to open image! Click to open image!    mediagate.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ