2013-09-16 13:07:00
Φωτογραφία για ''Φτύνουν....σοφράνο''!!
Γράφει ο Κωνσταντίνος Βουλγαράκης

Υποναύαρχος ε.α ΠΝ 

Τα τραγικά επεισόδια, προπηλακισμών, βιαιοπραγιών και χυδαιότητας, που παρακολουθούμε τελευταία, θα πρέπει να μας προβληματίσουν έντονα και να μας προϊδεάσουν για το επερχόμενο μέλλον μας !!

Τέτοια γεγονότα, τέτοιου είδους συμπεριφορές, θα πρέπει να καταδικάζονται ΑΜΕΣΑ και ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ, ρητά και κατηγορηματικά, χωρίς στρογγυλεύσεις αιτιολόγησης, υπονοούμενα και αμφιταλαντεύσεις, από κάθε νοήμονα πολίτη.

Πολλές φορές όμως – και ιδίως σήμερα, που βιώνουμε σοβαρό έλλειμμα αξιοπιστίας και σοβαρότητας – σημασία δεν έχει μόνο «τι λέει κάποιος», αλλά κυρίως … «ποιος το λέει» !!

Για παράδειγμα, κανένας δεν παίρνει στα σοβαρά τις συστάσεις ευπρέπειας και συμπεριφοράς, των χούλιγκαν του Ολυμπιακού προς τους ομόλογους των Παναθηναϊκούς και αντιστρόφως !!

Έτσι λοιπόν, προκαλούν τουλάχιστον θυμηδία, να κατακρίνουν τις συμπεριφορές των «μαύρων χούλιγκανς» ….
. οι «κόκκινοι χούλιγκανς» !! Αυτοί που χτίζουν πρυτάνεις στα γραφεία τους, αυτοί που απαγορεύουν κάθε εκδήλωση που δεν προσιδιάζει στα πιστεύω τους, αυτοί που διακηρύσσουν την απείθεια στους νόμους και στο Σύνταγμα, αυτοί που επαγγέλλονται τη βίαιη αστική επανάσταση και καίνε περιουσίες αθώων πολιτών, αυτοί που χωρίς συστολή έχουν βιαιοπραγήσει κατά θεσμικών και μη Ελλήνων και ξένων παραγόντων, αυτοί που δυσκολεύονται να καταδικάσουν οργανώσεις και πράξεις ωμής τρομοκρατίας, αυτοί που θεωρούν αξεσουάρ δημοκρατικής έκφρασης, τα ρόπαλα, τις κουκούλες, τις αντιασφυξιογόνες μάσκες, τα στειλιάρια και τις μολότοφ, …. ΑΥΤΟΙ ….., δεν δικαιούνται να σχολιάζουν και να ψέγουν τέτοιες συμπεριφορές, διότι στην πραγματικότητα «φτύνουν …. σοφράνο» !!

Η «αρνητική ρεπλίκα» μας, είναι ο χειρότερος εφιάλτης και ο δαίμονας που δεν μπορούμε να αποφύγουμε, με εξορκισμούς και θυμιάματα, διότι απλά …. είναι ο εαυτός μας !!
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ