2013-09-16 12:00:10
Φωτογραφία για ΤΟ... ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ
Τρεις φορές έχει βρεθεί αντιμέτωπος στο παρελθόν με γαλλικές ομάδες ο Κώστας Μήτρογλου και βρήκε δίχτυα... σε όλες!

Ο "πιστολέρο" βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, σκοράρει... συνεπέστατα και μάλιστα χατ τρικ με τα ρυθρόλευκα και, όπως είναι φυσικό, έχει τραβήξει επάνω του όλα τα βλέμματα. Ο Μήτρογλου είναι αρκετά πιθανό να βρίσκεται στο βασικό σχήμα του Θρύλου και στην πρεμιέρα των ερυθρόλευκων στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Αν θα βρεθεί ανάμεσα στις βασικές επιλογές του Μίτσελ δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, ο διεθνής επιθετικός όμως έχει χτίσει μία εξαιρετική παράδοση απέναντι σε γαλλικές ομάδες. Τρεις φορές άλλωστε τέθηκε αντιμέτωπος στο παρελθόν μαζί τους και σε όλες βρήκε δίχτυα.

Η αρχή έγινε πριν από τρία χρόνια με την εντός έδρας ήττα από την Μπορντό του Μπλαν (1-2). Ο «πιστολέρο» μπήκε ως αλλαγή στο 63' με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται πίσω στο σκορ και δύο λεπτά αργότερα ισοφάρισε με εξαιρετικό σουτ!

Πέρυσι ήταν η σειρά της Μονπελιέ, κόντρα στην οποία σκόραρε τόσο εντός, όσο κι εκτός έδρας. Συγκεκριμένα βρήκε δίχτυα στο 2-1 της Γαλλίας με γκολ στο 90', αλλά και στο 3-1 του Καραϊσκάκη (82').
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ