2013-09-16 11:47:03
Φωτογραφία για Ο ΚΑΝΤΟΝΑ ΓΙΑ... ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΡΙ Σ.Ζ.  ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ
Με αφορμή την πρόσφατη παρουσία του στην Αθήνα για το ντοκιμαντέρ σχετικά με τα ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, γαλλικό κανάλι ζήτησε από τον Ερίκ Καντονά τη γνώμη του για την Ελλάδα και για την αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τους ερυθρόλευκους για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο παλιός άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της εθνικής Γαλλίας δήλωσε... «η Παρί θα συναντήσει μια θερμή έδρα και ένα περιβάλλον στο οποίο όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να παίζουν, άλλωστε αυτή είναι και η ιδιαιτερότητα του Τσάμπιονς Λιγκ. Αν και πιστεύω ότι στην Ελλάδα τα ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός είναι σημαντικότερα για τους οπαδούς, ακόμα κι από ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι με ισχυρό αντίπαλο»

Ο Καντονά ρωτήθηκε για την εμπειρία του από το ταξίδι στην Αθήνα.

«Είναι ολοφάνερο ότι η κρίση έχει επηρεάσει τη ζωή των ανθρώπων. Στο ντοκιμαντέρ υπάρχει ένα σημείο, από συνεντεύξεις σε ένα μπαρ, στο οποίο ο κόσμος λέει ότι υπάρχουν πια πολύ πιο σημαντικά πράγματα από το ποδόσφαιρο. Όπως να βρουν φαγητό για τα παιδιά τους! Επίσης μου έκανε εντύπωση ότι περπατώντας στο κέντρο της Αθήνας, το 70% των καταστημάτων ήταν κλειστά. Είχαν γίνει κάποια έργα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες σχετικά με τον αθλητισμό, αλλά λειτούργησαν μόνο για ένα μήνα και μετά έκλεισαν, παρότι είχαν ξοδευτεί πολλά εκατομμύρια»...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ