2013-09-16 10:54:04
Φωτογραφία για ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΝ... CAMERA ΕΝΟΨΕΙ ΠΑΡΙ Σ.Ζ. *ΒΙΝΤΕΟ*
Διαβάστε τι δήλωσαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για τον αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν στην κάμερα του Olympiacos TV κατά τη Vodafone Media Day

Αναλυτικά οι δηλώσεις των «ερυθρόλευκων» πρωταγωνιστών στην κάμερα του Olympiacos TV:

Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ

Για το παιχνίδι με την Παρί:

Από μόνο του το παιχνίδι είναι ένα κίνητρο, όπως και το να ξεκινάμε την διοργάνωση στην έδρα μας. Θέλουμε να κερδίσουμε για να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο τρόπο και να συνεχίσουμε με την ίδια επιτυχία.

Μήνυμα για τους φιλάθλους:

Να είναι σίγουροι ότι θα δώσουμε το 100% και ελπίζουμε να τους χαρίσουμε μία νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Ρομπέρτο Χιμένεθ

Για το παιχνίδι με την Παρί:

Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι, θα ‘ναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Είναι μία καλή ευκαιρία για να δούμε σε τι επίπεδο βρισκόμαστε σ’ αυτή την διοργάνωση. Εμείς θα προσπαθήσουμε για τη νίκη, ώστε να πάρουμε στη συνέχεια μία καλή θέση στον όμιλό μας.


Για την πρώτη του φορά στο Καραϊσκάκη σε παιχνίδι του Champions League:

Ξέρω ότι οι οπαδοί μας είναι απαιτητικοί, ειδικά στα σημαντικά παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε να ωφεληθούμε από τη δυναμική τους παρουσία και να τους κάνουμε έναν ακόμα παίκτη στην προσπάθειά μας.

Μήνυμα για τους φιλάθλους:

Έχουμε εναποθέσει πολλές ελπίδες σε αυτή την διοργάνωση και πιστεύω πως με την δική μας καλή απόδοση και με την δική τους υποστήριξη να γιορτάσουμε την πρώτη μας νίκη στο Champions League.

Ανδρέας Σάμαρης

Για το παιχνίδι με την Παρί:

Είναι ένα ματς στο Καραϊσκάκη ευρωπαϊκό. Ο Ολυμπιακός παρουσιάζεται πάντα δυνατός στα ευρωπαϊκά εντός έδρας παιχνίδια. Θα είναι πιο έτοιμος σε σχέση με τα άλλα χρόνια γιατί φέτος έχουμε παίξει περισσότερα παιχνίδια, οπότε πιστεύω και είμαι αισιόδοξος -και τα υπόλοιπα παιδιά- ότι θα πάρουμε βαθμό ή βαθμούς στο ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Ένα μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού:

Απ' ότι ξέρω και απ' ότι έχω ακούσει τα εισιτήρια φεύγουν. Θέλω να πω, πως κάθε ποδοσφαιριστής και αυτοί που θα είναι στον πάγκο, ζουν και αναπνέουν γι' αυτό το παιχνίδι και θα δώσουν τα πάντα και για τον κόσμο και για τους εαυτούς μας, αλλά ο κόσμος σίγουρα θα μας δώσει τεράστια δύναμη, η παρουσία του και η φωνή του στο ματς της Τρίτης και θα έχει σίγουρα μέρος από την επιτυχία της ομάδας.

Πάουλο Μασάντο

Για το παιχνίδι με την Πάρι:

Το ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για μας, ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Είναι η πρεμιέρα του Champions League και ξέρουμε όλοι πως η Παρί είναι μία πολύ δυνατή ομάδα. Έχει αγοράσει πολλούς ακριβούς και καλούς ποδοσφαιριστές. Για μας θα είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη στο γήπεδό μας, θέλουμε φυσικά τον κόσμο δίπλα μας να μας βοηθήσει με τη φωνή και το τραγούδι να φτιάξει την ατμόσφαιρα που πρέπει να φτιάξει, ώστε να προχωρήσουμε και εμείς να πάμε μπροστά και να φτάσουμε στη νίκη.

Για την Παρί όπως την ξέρει από το γαλλικό πρωτάθλημα:

Αντιμετώπισα την Παρί Σεν Ζερμέν πριν προχωρήσει σε όλες αυτές τις σημαντικές μεταγραφές που έχει κάνει τώρα. Και τότε ήταν μία πολύ καλή ομάδα, όμως τώρα είναι ακόμα καλύτερη. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή από εμάς το παιχνίδι, αλλά θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό να ξεκινήσουμε με μία νίκη στην έδρα μας. Αυτό θα επιδιώξουμε να κάνουμε. Έχουμε το πλάνο, έχουμε μελετήσει τον αντίπαλο και θα επιχειρήσουμε να το πετύχουμε.

Ένα μήνυμα για τον κόσμο του Ολυμπιακού:

Θα ήθελα να είναι κοντά μας, να είναι δίπλα μας. Να δημιουργήσουν μία φανταστική ατμόσφαιρα, όπως το κάνουν πάντα σε τέτοιους είδους παιχνίδια. Να είναι στήριξη για εμας και φόβητρο για τον αντίπαλο.

Χαβιέρ Σαβιόλα

Για το παιχνίδι με την Παρί:

Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Παρί είναι μία ομάδα που πάντα θέλει να κερδίζει, είναι πολύ δυνατή και επιθετικά πολύ ισχυρή. Παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο με παίκτες υψηλού επιπέδου. Πιστεύω όμως ότι και εμείς έχουμε τα κατάλληλα όπλα για να σταθούμε στο ύψος μας και να αντιμετωπίσουμε ένα τόσο δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι. Πιστεύω πως είμαστε καλά προετοιμασμένοι και αυτό που μένει είναι να είμαστε και ψυχολογικά έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα του επιπέδου της Παρί Σεν Ζερμέν.

Για το πρώτο του παιχνίδι στο Καραϊσκάκη στο Champions League μπροστά στον κόσμο του Ολυμπιακού:

Δεν ξέρω ακριβώς τι να περιμένω. Ξέρω ότι θα είναι μία πολύ όμορφη βραδιά, ξέρω ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού πάντα είναι πολύ θερμός και πάντα βρίσκεται κοντά στην ομάδα του. Ο Ολυμπιακός είναι γνωστός για τον κόσμο του που πάντα προσπαθεί να μεταδώσει δύναμη και να υποστηρίξει την ομάδα, γιατί ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που θέλει νίκες στο Champions League. Ξέρω ότι οι άνθρωποι που θα βρεθούν την Τρίτη το βράδυ στο γήπεδο, είναι αυτοί που θα μας βοηθήσουν να καταφέρουμε αυτό που θέλουμε.

Ένα μήνυμα στο κόσμο του Ολυμπιακού:

Ένα μήνυμα όχι μόνο από μένα αλλά και εκ μέρους όλων των συμπαικτών μου. Χρειαζόμαστε τους οπαδούς μας, θέλουμε την στήριξή τους, ξέρουμε πως θα είναι εκεί και εμείς από την πλευρά μας θα δώσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε το παιχνίδι με τον αέρα που θα μας δώσουν οι οπαδοί μας από την κερκίδα.

Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις των ποδοσφαιριστών μας:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ