2012-04-09 16:21:12
Φωτογραφία για Φαβορί σελίδες για τον Ιησού στο facebook
Στο facebook έγινε χώρος και για τις θρησκείες... Υπάρχουν ατέλειωτες παπικές σελίδες, ακόμη περισσότερες για τον Ιησού και τη Βίβλο. Οι περισσότερες διαδραστικές συνομιλίες δε γίνονται στις σελίδες οπαδών της Ρεάλ Μαδρίτης, όπως αναφέρει η DW.

Η διαδικτυακή στατιστική πύλη allfacebook.com υπολόγισε ότι σελίδες, όπως Jesus daily διαθέτει τους πιο δυναμικούς χρήστες. Δημιουργός της συγκεκριμένης, ένας Αμερικανός γιατρός ονόματι Ααρών Ταμπόρ που τροφοδοτεί την κοινότητα των 12, 5 εκατομ. νέων χρηστών με καθημερινές ρήσεις, φωτογραφίες του Ιησού και στιχάκια από τη Βίβλο. Οι λογαριασμοί τους δεν είναι και τα φαβορί.

Ανάμεσα στις πρώτες 20 θέσεις με τα περισσότερα κλικ είναι πνευματικές ομάδες, όπως The Bible, Dios ES Bueno. I´ a Muslim & I´am Proud, Jesus Christ, IloveAllah.com κι άλλες με τελευταίες σελίδες οπαδών της Lady Gaga, της Manchester United και του Μπάρακ Ομπάμα.

Το facebook αποτελεί χώρο εκκλησιασμού, μαζικής αναζήτησης του θρησκευτικού συναισθήματος. Είναι η θρησκεία των ανθρώπων που ανακάλυψαν στο διαδίκτυο μια νέα πνευματική εστία και που αναζητούν την αποκάλυψή της μέσα από το google. Οι σύγχρονοι άνθρωποι της εκκλησίας δεν έχουν ταμπού, κινούνται στον εικονικό χώρο με την ίδια άνεση που προσεύχονται κάτω από την εικόνα της Παναγίας. Ακόμη κι αυτή η καθημερινή επίκληση της Παναγίας μπορεί να γίνει το ίδιο αυθόρμητα,  το ίδιο αυθεντικά, με ένα κλικ prionokordela.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ