2012-04-09 16:13:45
Φωτογραφία για Ένα ζευγάρι φέρνει την άνοιξη
Στο σπίτι της Carole και του Stefan, η άνοιξη έχει έρθει... εδώ και καιρό.Η Carole Baijings και ο Stefan Scholten είναι το αχτύπητο δίδυμο του interior design studio Scholten & Baijings στο Άμστερνταμ, είναι όμως και ζευγάρι στην πραγματική ζωή και μάλιστα ένα πολύ δημιουργικό ζευγάρι. Τα χαρακτηριστικά στοιχεία των προϊόντων τους είναι τα neon χρώματα και οι ιδιαίτερες χρωματιστές γραμμές, τα οποία δημιουργούν μοναδικά αντικείμενα για το σπίτι.

Ο Stefan και η Carole εμπνέονται από την προσωπική τους ζωή και όλα όσα κάνουν μαζί. Αγαπούν το χρώμα, ειδικά τα γήινα χρώματα, και ακριβώς επειδή τα σχέδιά τους είναι τόσο μινιμαλιστικά, τα χρώματα που επιλέγουν, τα μοτίβα και η τεχνική του layering που χρησιμοποιούν, δίνουν σε κάθε δημιουργία τους μια έξτρα λεπτομέρεια και έναν τολμηρό χαρακτήρα.

Δεν είναι να απορεί λοιπόν κανείς που το σπίτι αυτού του τρομερού διδύμου είναι τόσο πολύχρωμο αλλά ταυτόχρονα γαλήνιο. Το φως, οι διάφανες επιφάνειες και ο ανοιχτός σχεδιασμός, κάνουν το σπίτι και τον χώρο εργασίας τους μια μικρή γιορτή του χρώματος, της αρμονίας και της απλότητας.
Queen.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ