2013-09-15 20:21:54
Φωτογραφία για ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης 1-1
Ο ΟΦΗ πέτυχε το πρώτο του γκολ για φέτος με τον Περογαμβράκη (63'), όμως αν μια ομάδα έφτασε πιο κοντά στη νίκη αυτή ήταν ο Αστέρας Τρίπολης, αφού είχε το προβάδισμα με τον Ναβάρο από το 36'. Πολλές τελικές από τους Κρητικούς, δοκάρι για τους Αρκάδες.

Προτού ο διαιτητής σφυρίξει την έναρξη της αναμέτρησης, όλα έμοιαζαν πως θα δούμε ένα ενδιαφέρον ματς. Ο ΟΦΗ δεν είχε σκοράρει στο πρωτάθλημα και ήταν με την πλάτη στον τοίχο, ενώ και ο Αστέρας δεν είχε ιδιαίτερα καλό ξεκίνημα. Έτσι και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη, ενώ οι γεμάτες εξέδρες στο "Γεντί Κουλέ" δημιουργούσαν μια άκρως ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα.

Πάμε τώρα στο αγωνιστικό κομμάτι... Ο ΟΦΗ ξεκίνησε δυνατά και από τα πρώτα δευτερόλεπτα έδειξε μια επιθετική διάθεση, προκειμένου να πετύχει το πρώτο γκολ στο ματς και στο πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά, ούτε το σουτ του Γκαλέτι στο 4', ούτε αυτό του Ζε Εντουάρντο στο 10' είχαν ευτυχή κατάληξη και ο Αστέρας κατάφερε να αναθαρρήσει. Αν μάλιστα δεν ήταν ο Δασκαλάκης να σώσει την κεφαλιά του Γκοϊάν στο 12' και του Μπαράλες στο 14', οι Αρκάδες θα είχαν πάρει το προβάδισμα.


Ο Ναβάρο "κρέμασε" τον ΟΦΗ (0-1)

Κι αφού ο ΟΦΗ και συγκεκριμένα ο Ζε Εντουάρντο πετούσε τις ευκαιρίες στο καλάθι των αχρήστων ήταν δεδομένο πως θα την πληρώσει. Ο Βραζιλιάνος άσος του ΟΦΗ δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα στο 25' και στο 36' ήρθε το γκολ των Αρκάδων από γρήγορη επίθεση. Ο Ντε Μπλάσις έδωσε ωραία στον Ναβάρο και εκείνος "κρέμασε" τον Δασκαλάκη και έγραψε το 1-0. Πανωλεθρία για τους γηπεδούχους, που ήταν πίσω στο σκορ και είχαν να ανέβουν έναν Γολγοθά. Πόσο εύκολο είναι να γυρίσει το ματς, μια ομάδα που σε 7 ημίχρονο δεν είχε σκοράρει; Καθόλου Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης τα πράγματα δεν άλλαξαν ιδιαίτερα κι αυτό ήταν κατά του ΟΦΗ, που πλέον τα έβρισκε πολύ σκούρα. Ο Παύλος Δερμιτζάκης προσπάθησε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του, βάζοντας στο 52' τον Παπάζογλου αντί του Κουτσιανικούλη. Η συγκεκριμένη αλλαγή αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο, αφού αδύναμος κρίκος του ΟΦΗ δεν ήταν ο "Κούτσια" αλλά ο Ζε Εντουάρντο.

Ο Περογαμβράκης έσπασε το ρόδι (1-1)

Ο χρόνος κυλούσε εις βάρος των Κρητικών, όμως στο 63' ήρθε η λύτρωση για τους γηπεδούχους. Ο Παπάζογλου έδωσε ωραία πάσα από αριστερά στον Περογαμβράκη, εκείνος έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αστέρα. Αυτό ήταν το πρώτο φετινό γκολ του ΟΦΗ, ενώ το περσινό τελευταίο ήταν και πάλι κόντρα στους Αρκάδες.

Τα επόμενα λεπτά, ήταν κρίσιμα και για τις δύο ομάδες που έψαχναν απελπισμένα τη νίκη. Ο Αστέρας έδειχνε πιο σοβαρός και πήρε τον έλεγχο, απειλώντας πιο ουσιαστικά την αντίπαλη εστία. Στο 83' οι ποδοσφαιριστές του Σάκη Τσιώλη, λίγο έλειψε να πάρει εκ νέου προβάδισμα. Ο Κάφα σέντραρε από τα αριστερά, ο Μπαράλες πήρε την κεφαλιά, όμως ο Δασκαλάκης ίσα που ακούμπησε την μπάλα, η οποία χτύπησε στο δοκάρι και απομακρύνθηκε.

ΟΦΗ (Παύλος Δερμιτζάκης): Δασκαλάκης, Μπούρμπος, Τριποτσέρης, Ζβασίγια, Μονιάκης (82' Μιλιάζες), Βερόν, Μακρής, Γκαλέτι (81' Λαμπρόπουλος), Ζε Εντουάρντο, Κουτσιανικούλης (52' Παπάζογλου), Περογαμβράκης.

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Ερνάντες, Τσαμπούρης, Γκόιαν, Ζησόπουλος, Ζαραδούκας (70' Λισγάρας), Κοντοές, Ουσέρο, Ναβάρο, Γκρατσίνι (65' Κάφα), Ντε Μπλάσις, Μπαράλες (84' Χουάνμα).

Γκολ: 63' Περογαμβράκης / 36' Ναβάρο

Κίτρινες κάρτες: 54' Μακρής / 41' Γκρατσίνι, 61' Γκόιαν, 84' Ζησόπουλος
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ