2013-09-15 16:25:10
Φωτογραφία για ΑΠΟ ΤΗΝ 4ΑΡΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΣΤΗΝ... 4ΑΡΑ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Τον δρόμο των "μεγάλων" αλλα και των Νέων ακολούθησαν την Κυριακή οι Έφηβοι του Ολυμπιακού.

Τέσσερα γκολ πέτυχαν οι πρώτοι χθες στην Ξάνθη, τέσσερα η "πρώτη" ομάδα στο Καραϊσκάκη πάλι επί της Ξάνθης, τέσσερα έριξαν και οι Έφηβοι σήμερα στον Αστέρα Τρίπολης στη νίκη με 4-2.

Έτσι οι παίκτες του Ρόμπερτ Κίλιν ξεκίνησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το φετινό πρωτάθλημα και έστειλαν σε όλους τους αντιπάλους τους τα απαραίτητα... μηνύματα.

Το 1-0 σημειώθηκε αρκετά νωρίς, μόλις στο 15ο λεπτό, όταν ο Αράπης δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ. Από εκεί και πέρα, στο 33' έγινε το 2-0 από τον ίδιο παίκτη που δέχτηκε την ωραία μπαλιά του Μανθάτη, αλλά ο Αστέρας μπόρεσε να μειώσει στο 37' με τον Γκρόσιο σε 2-1.

Στο δεύτερο μέρος, η αναμέτρηση κρίθηκε στο 50' στην ουσία από το γρήγορο γκολ που σημείωσε ο Χαντζάρας, το οποίο... «έκοψε» τα πόδια των αντιπάλων, που δέχτηκαν και τέταρτο στο 80' όταν ο Τόλι έκανε τη σέντρα και ο Μεζίνι από κοντά πέτυχε το 4-1. Το μόνο που μπόρεσαν να κάνουν οι φιλοξενούμενοι, ήταν να μειώσουν σε 4-2 με τον Στεργίου στο 81'.

Η 11άδα του Ολυμπιακού: Παπαδάκης, Τόλι, Νικολάου, Ράντζα, Πεχλιβανίδης, Μακροστέργιος, Μανθάτης (71' Βελέντζας), Χαντζάρας (71' Αμαραντίδης), Αράπης (65' Μεζίνι), Γιαννόπουλος (58' Παπανικολάου), Κιρτζιαλίδης
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ