2013-09-15 12:23:09
Φωτογραφία για Πάτρα: Στις 14 Οκτωβρίου η δίκη του Κώστα Αντζουλάτου
Για τις 14 Οκτωβρίου ορίστηκε, η εκδίκαση της υπόθεσης του γνωστού επιχειρηματία, Κώστα Αντζουλάτου, ο οποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία της αποδοχής εικονικών φορολογικών στοιχείων κατ’ εξακολούθηση.

Ο Κώστας Αντζουλάτος συνελήφθη τον περασμένο Οκτώβριο απ’ όταν και κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού καθώς σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, για έκδοση εικονικών τιμολογίων για τρεις διαφορετικές υποθέσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μία κατηγορία αφορά σε υπόθεση πλαστών τιμολογίων η οποία εκκρεμούσε από το 2003, ύψους περίπου 500.000 ευρώ, ενώ υπάρχουν άλλα δύο ακόμη πλαστά τιμολόγια, συνολικής αξίας 1,2 εκατομμύρια ευρώ.

Οι κατηγορίες που έχουν απαγγελθεί σε βάρος του αφορούν κατασκευαστική εταιρεία του Ομίλου του. Ωστόσο, ο ίδιος αρνείται την λήψη εικονικών στοιχείων επικαλούμενος το πραγματικό έργο που έχει γίνει, δηλώνει αθώος και περιμένει πως θα αθωωθεί από το Δικαστήριο. Η δίκη προσδιορίστηκε από την Εισαγγελία Πατρών προκειμένου να μην παρέλθει το 18μηνο της προσωρινής κράτησής του.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ