2013-09-15 01:51:03
Φωτογραφία για ΜΕΤΖΑΝΙ : ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΙ Σ.Ζ.
Ο Καρλ Μετζανί στρέφει άμεσα την προσοχή του στον αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν για το οποίο τονίζει πως εκείνος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να έχουν καθαρό μυαλό.

Ο αμυντικό του Ολυμπιακού είπε στη NOVA: «Ο προπονητής μας είχε προϊδεάσει για το αποψινό παιχνίδι. Μας είχε ζητήσει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην σκεφτόμαστε το παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν. Νομίζω ότι το κάναμε με σωστό τρόπο, το διαχειριστήκαμε σωστά και φτάσαμε σε μία καλή νίκη.

Είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι αυτό με την Παρί και το περιμένουμε όλοι πως και πως. Είναι η πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ. Έχουμε ελάχιστο χρόνο στη διάθεση μας, πρέπει να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας, να καθαρίσουμε το μυαλό μας και να στραφούμε αποκλειστικά εκεί.

Έχω ξαναπεί και το ξαναλέω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στον Ολυμπιακό. Αυτό το πρώτο διάστημα είναι όλα ιδανικά, η ομάδα είναι σε καλή φόρμα και κερδίζουμε διαρκώς τα παιχνίδια που δίνουμε. Θέλω και εγώ και οι συμπαίκτες μου να συνεχίσουμε με νίκη και στο Τσάμπιονς Λιγκ σε αυτό το σπουδαίο παιχνίδι που έρχεται».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ