2013-09-15 00:02:11
Φωτογραφία για ΜΙΤΣΕΛ : ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ...
Τόσο ευχαριστημένος που και ο ίδιος ήθελε να μπει και να παίξει, ήταν ο Μίτσελ, από την εικόνα του Ολυμπιακού κόντρα στην Ξάνθη, όπως τόνισε ο ίδιος.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο, κάτι που… ζήλεψε ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος ήταν στον πάγκο. Μάλιστα, ο Μίτσελ, αναφέρθηκε τόσο στην εικόνα του Γιαταμπαρέ, ενώ έπλεξε και το εγκώμιο του Ανδρέα Σάμαρη, ο οποίος έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Ισπανού τεχνικού του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Ξάνθη:

Μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι υπάρχει κάτι που να μην σας άρεσε;

Είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος από την συμπεριφορά των παικτών. Κυρίως από την προσπάθειά τους όμως. Από το πρώτο λεπτό μέχρι και το τελευταίο ήταν όπως έπρεπε. Δεν μπορώ να έχω ούτε μία ένσταση ή άσχημη σημείωση για την εικόνα των ποδοσφαιριστών. Αν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι, το μόνο που θα ήθελα θα ήταν να έπαιζα και εγώ σήμερα. Όμως δεν μπορούσα.


Σήμερα έπαιξε ο Γιαταμπαρέ για πρώτη φορά. Τι εικόνα σας άφησε και αν βάσει της εικόνας του μπορούμε να τον δούμε και την Τρίτη;

Είναι ένας από τους νέους παίκτες τους οποίους στην πορεία θα έχουμε καλύτερη εικόνα. Όσο καλύτερη είναι η ομάδα, τόσο πιο εύκολο είναι για έναν παίκτη να προσαρμοστεί. Αυτό συνέβη με τον Γιαταμπαρέ, από τον οποίο είμαστε ευχαριστημένοι. Είναι ένας παίκτης που έχει πολλά προτερήματα. Θα μας βοηθήσει πολύ, έχει να δώσει πολλά και ελπίζουμε να τα αφομοιώσει και η ομάδα.

Αυτός ο Σάμαρης που είδαμε σήμερα, βγαίνει από την ενδεκάδα;

Δεν νομίζω ότι μπορεί να αντικατασταθεί. Από την ημέρα που τον δοκιμάσαμε σε αυτή τη θέση, έχει καθιερωθεί. Τον ξέραμε από τον Πανιώνιο. Όλο αυτό που είδατε σήμερα από τον Ανδρέα, είναι κάτι το οποίο δουλεύουμε εμείς δύο μήνες. Είναι ένας άριστος ποδοσφαιριστής και επαγγελματίας. Είναι ένας παίκτης ερωτευμένος και παθιασμένος με το ποδόσφαιρο και για αυτό κάθε μέρα γίνεται καλύτερος. Ο κόσμος αυτό το έχει αναγνωρίσει και ξέρει πολύ καλά να αναγνωρίζει και να ξεχωρίζει παίκτες όπως ο Σάμαρης.

Με τόσους παίκτες σε καλή μέρα μήπως αντιμετωπίζετε έναν ευχάριστο πονοκέφαλο για τον καταρτισμό της ενδεκάδας ενόψει του αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν;

Είναι αλήθεια πώς είναι ευχάριστος ο πονοκέφαλος. Είμαστε η αλήθεια είναι σε μία πολύ καλή κατάσταση αυτή τη στιγμή. Χρειαζόμασταν μία ώθηση για να δει ο κόσμος ότι πάμε να αντιμετωπίσουμε σοβαρά το παιχνίδι και αυτή η ώθηση μας ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Είναι ένας γλυκός πονοκέφαλος και ελπίζω να κρατήσει για πολύ καιρό.

Το δίδυμο Σαβιόλα και Μήτρογλου μπορεί να βγει τελικά από την ενδεκάδα;

Είναι σιαμαίοι! Σήμερα δείξαμε ότι έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε όλους τους ποδοσφαιριστές μας. Πάντα λέγαμε ότι είναι θέμα συναγωνισμού. Ο Μασάντο σήμερα έδειξε ότι περίμενε την ευκαιρία του και την εκμεταλλεύτηκε. Όταν μπήκε ο Χολέμπας και ο Μεντζανί η ομάδα συνέχισε να είναι καλή. Μην ανησυχείτε, δεν θα τους χωρίσουμε. Θα δείτε πολλά παιχνίδια με αυτούς τους δύο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ