2012-04-09 15:40:00
Φωτογραφία για Θέλει τον Κακά στην Παρί ο Αντσελότι
Να σμίξει ξανά με τον Κακά θα ήθελε ο Κάρλο Αντσελότι. Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν στην Parisien για τον Βραζιλιάνο άσο.

Δύο παλιοί γνώριμοι ενδέχεται να βαδίζουν στον ίδιο δρόμο από τη νέα σεζόν.

Ο λόγος για τους Κάρλο Αντσελότι και Κακά, οι οποίοι συνεργάζονταν άψογα στη Μίλαν, όπου πανηγύρισαν την κατάκτηση αρκετών τίτλων.

Ο Αντσελότι πήγε στην Παρί Σεν Ζερμέν στη μέση της σεζόν και το καλοκαίρι θα ήθελε να χτίσει τη δική του ομάδα. Χρήματα υπάρχουν στους Παριζιάνους, η προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ δύσκολα θα χαθεί και έτσι η Παρί θα μπορέσει να προσεγγίσει μεγάλα ονόματα.

Ένας από τους πρώτους στόχους είναι ο Κακά, ο οποίος ανήκει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Βραζιλιάνος δεν παίρνει το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε από τον Ζοσέ Μουρίνιο και σε περίπτωση παραμονής του Πορτογάλου τεχνικού στον πάγκο των Μαδριλένων δεν αποκλείεται να αποχωρήσει.

Δεδομένα οι ομάδες που ενδιαφερθούν δε θα είναι λίγες, με τον Αντσελότι να είναι από τους πρώτους που θα περιμένουν στην ουρά, όπως δήλωσε και στην Parisien: "Ελπίζω να έρθει ο Κακά στο Παρίσι, αλλά δε νομίζω πως θα συμβεί αυτό το καλοκαίρι. Αν η Ρεάλ Μαδρίτης αποφασίσει να τον παραχωρήσει η δική μας πόρτα είναι ανοιχτή".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τα τολμηρά ντυσίματα της Rihanna
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τα τολμηρά ντυσίματα της Rihanna
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ