2013-09-14 21:35:09
Φωτογραφία για Αγχωτικό πρώτο διπλό του ΠΑΟΚ στη Βέροια
Ο ΠΑΟΚ ήταν πιο εύστοχος από την Βέροιακαι με τέρματα των Βίτορ και Στοχ πέρασε νικηφόρα από την Βέροια με 2-1 και πανηγύρισε το πρώτο του “διπλό” στο φετινό πρωτάθλημα.

Η Βέροια ξεκίνησε εντυπωσιακά και αιφνιδίασε τον ΠΑΟΚ κάνοντας τρεις φάσεις για γκολ στο πρώτο 10λεπτο. Στο 3΄ο Χακόμπο έδιωξε σε κόρνερ το φάουλ του Καλτσά, ενώ στο 7΄και πάλι ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ είπε όχι στον Ορέστες. Στο 9΄ο Μπαργκάν έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ για να ισορροπήσουν στη συνέχεια στο ματς οι φιλοξενούμενοι.

Οι παίκτες του Στέφενς απείλησαν για πρώτη φορά με τον Αθανασιάδη και τον Αναστασόπουλο να κάνει διπλή εντυπωσιακή επέμβαση στο 17΄. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Λούκας εκτέλεσε το κόρνερ και ο Βίτορ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα και απείλησαν με τον Μρντάκοβιτς να χάνει μοναδική ευκαιρία στο 56΄. Ο ΠΑΟΚ απάντησε με τον Αθανασιάδη στο 64΄και κατάφερε να εδραιώσει το προβάδισμα του στο 67΄όταν ο Στοχ με δυνατό σουτ έγραψε το 0-2.

Οι γηπεδούχοι δικαιώθηκαν για την επιμονή τους και κατάφεραν να μειώσουν με τον Μρντάκοβιτς στο 82΄δίνοντας νέο ενδιαφέρον στα τελευταία λεπτά, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν τίποτα περισσότερο.
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ