2013-09-14 21:00:14
Φωτογραφία για 10 σημάδια ότι η παγκόσμια ελίτ,χάνει τον έλεγχο.
Το κάρμα έρχεται δυναμικά ν'αντιμετωπίσει την ελίτ.Οσο οι μεγάλες δυνάμεις,έχουν τοποθετηθεί ενάντια σ'έναν καταστροφικό αγώνα στον πόλεμο της Συρίας,σημάδια δείχνουν ότι ο ρόλος τους στην ανθρωπότητα μειώνεται με γρήγορο ρυθμό.

Πάνω από μία δεκαετία,έχουν βαλθεί σε μία τρελή εξόρμηση,έτσι ώστε να εδραιώσουν την δύναμή τους,πάνω στον κόσμο.Το σχέδιό τους,είναι σαν ένας κακός χαρακτήρας σε βιβλίο κόμικς,αλλά μετά την 11/09 το σχέδιο υπερπλοηγήθηκε,με αποτέλεσμα να ''εκραγεί''κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης του 2008.

Ωστόσο,είναι καταδικασμένο ν'αποτύχει,επειδή οι άνθρωποι είναι αποφασισμένοι να οδηγούνται,από τη δική τους ελεύθερη βούληση και όχι σαν ζώα.Οσο περισσότερο η ελίτ προσπαθεί να ελέγξει την ανθρωπότητα,τόσο δημιουργείται η εντροπία.Εντροπία,για όσους δεν γνωρίζουν,είναι η έλλειψη τάξης και προνοητικότητας,μία βαθμίαια αύξηση αταξίας.

Παρά το γεγονός ότι η ελίτ,εξακολουθεί ν'απολαμβάνει οικονομικά οφέλη,εις βάρος της ανθρωπότητας,είναι παραιτημένοι πλέον από το να συμπεριφέρονται σαν τύραννοι,για να διατηρήσουν τον έλεγχο.Αυτό,από μόνο του δείχνει την σκοτεινή πλευρά τους,που τόσα χρόνια απέκρυβαν με μεγάλη επιτυχία..Αλλά ΟΧΙ ΠΙΑ.!


Οι άνθρωποι,αφυπνίζονται κατά κύματα,τουλάχιστον τόσο γρήγορα,όσο η ελίτ χρειάζεται για να χτίσει ένα πλήρες φάσμα,μιας φυλακής-matrix.Ας τους αφήσουμε να προσπαθήσουν.Για να παραφράσουμε τα λόγια του Βίκτωρος Ουγκώ:''Κανένας στρατός,δεν μπορεί να σταματήσει μία ιδέα,της οποίας ο χρόνος έχει φτάσει.''

Εδώ είναι τα 10 σημάδια ότι η ελίτ χάνει τη δύναμή της πάνω στην ανθρωπότητα.

1.Τα επίσημα ψέματα δεν είναι πλέον αποτελεσματικά:Τα ψέματα τους δεν λειτουργούν πλέον.Κάποτε τα ψέματα,ειδικά αυτά που αφορούσαν τον πόλεμο και την ειρήνη,πιστεύονταν.Αλήθεια,εκτός των άλλων πόσο κακός μπορεί να είναι κάποιος για να λέει ψέματα τέτοιου είδους;Γενικά οι άνθρωποι θέλουν να πιστεύουν ότι τους λένε την αλήθεια,όταν θέματα ζωής και θανάτου,διακυβεύονται.Είναι σαν το βοσκό του Αισώπου,που δήθεν ο λύκος έτρωγε τα πρόβατα.Ακόμα και κάποια αλήθεια να λένε,πολύ λίγοι τους πιστεύουν.

2.Καμία εμπιστοσύνη στην πολιτική:Η αμερικανική πολιτική,έχει μία ασήμαντη αποδοχή.Η εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση,είναι ελάχιστη και στην Αμερική και σε όλο τον κόσμο.Οι τρέχουσες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι μόνο το 10% του πληθυσμού έχει εμπιστοσύνη στο Κονγκρέσο.Με άλλα λόγια,το 90%,πιστεύει ότι δεν είναι ικανοί να κυβερνήσουν.

Παρακολουθήστε αυτή τη λογομαχία παρακάτω,όπου ένας άνδρας απειλεί τον γερουσιαστή των ΗΠΑ Τζον Μακέιν,με σύλληψη για προδοσία προς το πρόσωπό του.Αυτό δε θα γινόταν με τίποτα πριν 1-2 χρόνια.

3.Καμία εμπιστοσύνη στα ΜΜΕ:Οι πιο πρόσφατες δημοσκοπήσεις,δείχνουν ότι το 77%,δεν έχουν καθόλου εμπιστοσύνη στα διεφθαρμένα ΜΜΕ.Υπάρχει καμία απορία,γιατί τα υπάρχοντα μίντια,απέτυχαν να πουλήσουν τα ψέματα τους για τα υποτιθέμενα χημικά,στα γεγονότα της Συρίας;

Παρόλο το μονοπώλιό τους,μέσω των ερτζιανών κυμάτων,δεν μπορούν πλέον να υποστηρίζουν ότι το μαύρο είναι άσπρο,μόνο και μόνο επειδή το λένε αυτοί.

4.Οι τραπεζίτες αποκλείονται:Η Ουγγαρία,έγινε η πρώτη χώρα μετά την Ισλανδία,που ακολούθησε το παράδειγμά της, 'ρίχνοντας'τους διεθνείς τραπεζίτες (ΔΝΤ) και εξετάζει το ενδεχόμενο να επιδιώξει τη δίωξη των προηγούμενων πρωθυπουργών που έχουν υποδουλώσει τους ανθρώπους με χρέος.

5.Το Βατικανό ξεκαθαρίζει τις ενέργειές του: Σύμφωνα με τον προηγούμενο πάπα,τον Πάπα Βενέδικτο, σκάνδαλα έχουν ξεσπάσει στο Βατικανό που κυμαίνονται από την κάλυψη παιδεραστίας μεταξύ των ιερέων μέχρι ξέπλυμα χρήματος και απάτης.Ο Βενέδικτος, σε μια άνευ προηγουμένου κίνηση, ξαφνικά αποσύρθηκε για να γίνει με αυτόν τον τρόπο φαινομενικά πιο αγαπητός από τον Πάπα Φραγκίσκο.Ο Πάπας Φραγκίσκος εργάζεται με όλα τα μέσα για να αποκαταστήσει ειρηνικά και ταπεινά την φήμη της εκκλησίας. Είτε αυτό είναι γνήσιο ή μια κίνηση δημοσίων σχέσεων, είναι χαρακτηριστικό ότι η εκκλησία αναγκάστηκε σε μια τέτοια δραστική μεταστροφή για να σώσει τον εαυτό της από το να χάσει όλη την αξιοπιστία.

6.Ανταρσία μεταξύ των στρατιωτών:Οι στρατιώτες,οι οποίοι απαγορεύεται να κάνουν πολιτικές δηλώσεις,τίθενται σταθερά ενάντια στον τυχωδιοκτισμό του αμερικανικού στρατού.Οπως περίφημα είπε ο Αινστάιν:''Οι πρωτοπόροι ενός ειρηνικού κόσμου είναι οι νέοι άνδρες (και γυναίκες), οι οποίοι αρνούνται τη στρατιωτική θητεία."

7.Στρατιωτικοποιημένη αστυνομική υπηρεσία:Ένα από τα πιο σκοτεινά σημάδια ότι η ελίτ χάνει την επιρροή της στην εξουσία,είναι η κατασκευή ενός στρατιωτικοποιημένου αστυνομικού κράτους ειδικά εκπαιδευμένων ανδρών,για την καταπολέμηση της εγχώριας πολιτικής αναταραχής.

8.Σημαντικά αποσχιστικά κινήματα παντού:Μία κατάσταση απόσχισης,από μία μεγαλύτερη πολιτική οντότητα,που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία μιας μεγάλης ιδέας.Στην Αμερική τέτοια κινήματα,έχουν κερδίσει το κοινό σε μέρη όπως το Κολοράντο και η Καλιφόρνια.Στην Ευρώπη σοβαρά αποσχιστικά κινήματα,λαμβάνουν μέρος στην Ισπανία και στην Σκωτία καθώς και διάφορα έθνη της ΕΕ φλερτάρουν με την ιδέα της εγκατάλειψης του ευρώ. Αποκέντρωση = Εντροπία!

9. ΓΤΟ, τα τρόφιμα που απορρίπτονται παντού: Ελέγξτε το φαγητό και θα ελέγχετε τον κόσμο. Είναι αλήθεια στη θεωρία, αλλά πολύ πιο δύσκολο στην πράξη. Οι ηγέτες των ΓΤΟ,όπως η Monsanto εκτίθενται. Όλη η οικονομική και πολιτική τους δύναμη δεν μπορεί να νικήσει τη διάδοση των γνώσεων σχετικά με τους κινδύνους των εμποτισμένων με φυτοφάρμακα τροφίμων.Ο χώρος των ΓΜΟ καίγεται σε ένδειξη διαμαρτυρίας στην Αμερική αλλά και σε όλο τον κόσμο, ενημερώνοντας τις χώρες να συνεχίσουν να απορρίπτουν τα προϊόντα τους, καθώς και να θεσμοθετούν νόμους για την κατάργησή τους.

10.Απελευθέρωση της κάναβις:Πολλοί που διαβάζουν,θα θεωρήσουν..πως η νομιμοποιήση της κάναβις,είναι μία επιφανειακή ανάπτυξη.Ωστόσο είναι μία σημαντική ταμπέλα,ότι η ελίτ ξεθωριάζει.Τεράστιοι πόροι έχουν δαπανηθεί για να κρατήσουν την κάναβη παράνομη.Η κάνναβις,θεωρείται ένα εξαιρετικό φάρμακο για τη φυσική,τη νοητική και την πνευματική υγεία σε όλες τις ηλικίες.Αυτό το μοναδικό φυτό,αντιπροσωπεύει μία τεράστια απειλή στην δύναμη των δομών τους και των φαρμακοβιομηχανιών τους,ως εκ τούτου,θεωρείται ένα παράνομο προιόν.

Η επικείμενη παγκόσμια αντιστροφή αυτής της τυραννικής πολιτικής της απαγόρευσης,είναι η πρώτη από τις πολλές παραχωρήσεις που πρόκειται να έρθουν στο άμεσο μέλλον.

Πηγή: http://www.trueactivist.com

Επιμέλεια-Μετάφραση: Αρτεμις Ζήση

www.logiosermis.net
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ολυμπιακός-Ξάνθη 2-0
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ολυμπιακός-Ξάνθη 2-0
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ