2013-09-14 15:27:08
Φωτογραφία για ΚΑΛΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΜΕ ΣΑΒΙΟΛΑ ΚΑΙ... ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΕΝΤΙΝΓΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΑΜΠΑΡΕ!
Την Ξάνθη αντιμετωπίζει απόψε το βράδυ στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός και θέλει τη νίκη για να έχει την καλύτερη δυνατή ψυχολογία ενόψει Παρί Σεν Ζερμέν την Τρίτη.

Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν χθες την προετοιμασία τους για το σημερινό παιχνίδι και τα ευχάριστα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του ο "Γαύρος" έρχονται από τρεις παίκτες, οι οποίοι... οργίασαν.

Πρόκειται για τους Σαβιόλα, Εντινγκά και Γιαταμπαρέ, οι οποίοι "έκρυψαν" την μπάλα σε μερικές φάσεις. Είναι και οι τρεις σε καλή κατάσταση και ο Μίτσελ φαίνεται να υπολογίζει σε αυτούς. Αξίζει να τονιστεί πως σκόραραν χθες στην προπόνηση και ειδικά σε 1-2 γκολ έγινε το έλα να δεις.

Η μπάλα άλλαξε πόδια με κινηματογραφική ταχύτητα και όταν σημειώθηκε το γκολ, ο Σαβιόλα έσπευσε να τρέξει και να τους δώσει συγχαρητήρια για τον τρόπο που έπαιξαν. Από εκεί και πέρα, το ένα γκολ του Εντινγκά ήταν με κεφαλιά και το άλλο του Γιαταμπαρέ με πλασέ από πολύ δύσκολη θέση. Έτοιμοι φαίνονται να είναι και οι δύο, γι’ αυτό ο Μίτσελ τους συμπεριέλαβε στην αποστολή.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ