2013-09-14 03:52:04
Φωτογραφία για Πατέρας με 27 παιδιά από 17 μητέρες!
Ο Ναθάνιελ Σμιθ αποτελεί μία νέα τηλεοπτική περσόνα που έγινε γνωστή στις ΗΠΑ μέσω του ριάλιτι Divorce Court που μεταδόθηκε την περασμένη Παρασκευή.

Ο λόγος είναι ότι ο 39χρονος από το Ντέιτον έχει κάνει 12 γιους και 15 κόρες με 17 διαφορετικές γυναίκες, χωρίς να είναι σίγουρο ότι... σκοπεύει να σταματήσει. Στην ερώτηση «πώς μπόρεσες να κάνεις κάτι τέτοιο» ο Σμιθ έδωσε την πλέον απλή και ειλικρινή απάντηση: «Με το σεξ... δεν σκεφτόμουν το μέλλον τους ή το συμφέρον τους όταν τα έκανα», παραδέχθηκε.

Αυτό είναι προφανές και από το γεγονός ότι η δήλωση έγινε λίγες ώρες μετά την αποφυλάκισή του, καθώς κρατείτο για λίγες ημέρες επειδή δεν παρουσιάστηκε σε δικαστήριο όπου εξεταζόταν η στάση του έναντι κάποιων εκ των παιδιών του. Οπως είπε ο ίδιος, ούτε που ήξερε για το δικαστήριο, όταν συνελήφθη.

Μάλιστα, αποδίδει την... επιτυχία του στο ότι είναι θελκτικός. «Είμαι σαν παίχτης του αμερικανικού ποδοσφαίρου σε Λύκειο. Μου ρίχνονται συνέχεια», όπως υποστηρίζει.


Η σύζυγός του είναι μόλις 23 χρόνων και όπως ο ίδιος διευκρίνισε «η πλειοψηφία» των μητέρων των άλλων παιδιών του είναι τουλάχιστον 28... Η μεγαλύτερη κόρη του είναι 21 και τον έχει κάνει ήδη παππού, ενώ το μικρότερο παιδί του είναι μόλις ενός έτους.

Από την άλλη, απορρίπτει την υπόθεση ότι έχει κάνει κάτι περίεργο. Οπως λέει, ξέρει προσωπικά στο Ντέιτον τουλάχιστον δύο άτομα με αντίστοιχο αριθμό παιδιών, ενώ υπάρχει ένας με 40 και ο δικηγόρος του του ανέφερε δύο περιπτώσεις με πάνω από 60 και 70 παιδιά αντίστοιχα ΕΘΝΟΣ
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ