2013-09-14 01:16:03
Φωτογραφία για Τα Μνημόνια και οι Απολύσεις Πολιτικού Προσωπικού (μόνο;) στις Ένοπλες Δυνάμεις ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ!
Η είδηση σοκάρει αλλά σε μεγάλο βαθμό είναι αναμενόμενη και υπολογισμένη ως παράπλευρη απώλεια από την κυβέρνηση. Δεύτερη αυτοκτονία στο Πολεμικό Ναυτικό , μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα. Είδηση που συγκλονίζει. Πολιτικός υπάλληλος του ΠΝ , 35 χρονών... αυτοκτόνησε στο σπίτι του. Ο 35χρονος εργαζόταν στην Διοίκηση Ναυτικών Όπλων του Ναυστάθμου, στον οποίο έχει σημάνει συναγερμός.

Κι αυτό γιατί υπάρχουν πληροφορίες ότι ο αυτόχειρας έχει αφήσει σημείωμα . Πληροφορίες από το Ναύσταθμο αναφέρουν ότι ο 35χρονος είχε ενημερωθεί ότι θα απολυθεί.

Στις 19 Αυγούστου είχε αυτοκτονήσει επικελευστής του ΠΝ μέσα στο πλοίο που υπηρετούσε.

Εμείς εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και στους φίλους του άτυχου 35χρονου και καλούμε σε κλιμάκωση του αγώνα φαντάρων, μόνιμου στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού για την ανατροπή των Μνημονίων και της ταξικής κυβερνητικής πολιτικής που Απολύει και Δολοφονεί.


Ή Εμείς Ή Αυτοί.

Δεν είναι Σύνθημα. Είναι πλέον όρος επιβίωσης και αξιοπρεπούς ζωής.

Θυμίζουμε:

ΜΟΡΦΗ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑΣ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

ΚΥΡΙΕ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΕ ΤΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΣΑΣ ΟΡΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΜΟ ΚΑΙ ΦΟΥΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

Πραγματική εκατόμβη σε καιρό ειρήνης!

Μιλιταριστικά μέσα, ναζιστική ακροδεξιά και κυβέρνηση πανηγυρίζουν γιατί οι βάσεις των στρατιωτικών-αστυνομικών σχολών εκτινάσσονται στα ύψη. Δεν πρόκειται φυσικά για στροφή της νεολαίας στον μιλιταρισμό, αλλά για μια ακόμη απόδειξη ότι η δυστυχία και η απόγνωση τροφοδοτούν με πρόθυμους Πριατοριανούς το σύστημα, που έναντι λίγων εκατοντάδων ευρώ αναλαμβάνουν την Προστασία του, την εφαρμογή του Νόμου και της Τάξης!

Όμως πλέον η δυστυχία και τα αδιέξοδα φωλιάζουν και εκεί.

Κανείς δε μπορεί να ζήσει και να μεγαλώσει τα παιδιά του με αξιοπρέπεια.

Και συχνά ο ένστολος οδηγείται στην αυτοκτονία καθώς η ταξική κυβερνητική πολιτική και τα μνημόνια γεννούν την απόγνωση, οπλίζοντας το χέρι που στρέφεται ενάντια στον ίδιο σου τον εαυτό.

Μπορεί λοιπόν η κυβέρνηση και ο ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκος να καταδιώκουν τον συνδικαλισμό στις Ένοπλες Δυνάμεις, να άρχισαν με συγκαλυμμένο τρόπο τις απολύσεις ένστολων μαζί με τους 400 του Πολιτικού Προσωπικού, αλλά ας δούμε τα αποτελέσματα της πολιτικής τους.

Εκτός από τον συνάδελφο μας Κίμωνα που ο στρατός του στέρησε την ζωή οδηγώντας τον στην αυτοκτονία και τον 20χρονο Κρόκο που το αρχαίο Μ113 τον οδήγησε στο θάνατο, μετρούμε:

1. Τραγωδία στον στόλο, τριαντάχρονος επικελευστής βρέθηκε νεκρός μέσα στο ναρκοθηρευτικό ΚΑΛΛΙΣΤΩ. Ο θάνατος του αποδίδεται σε αυτοκτονία χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν εχει βρέθει κάποιο σημείωμα του αυτόχειρα.

2. Στις 24 Ιουλίου Υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, αυτοτραυματίστηκε θανάσιμα με υπηρεσιακό όπλο ενώ βρισκόταν εντός της μονάδας, όπου υπηρετούσε, στην 6η Μοίρα Σταθμού Ελέγχου και Προειδοποίησης (ΜΣΕΠ) στη Μύκονο.

3. Σοκ στις Ένοπλες Δυνάμεις. Ένας υπολοχαγός αυτοκτόνησε και οι λόγοι που τον οδήγησαν σ΄αυτή τη τραγική απόφαση δείχνουν ότι είναι οικονομικοί. Ο υπολοχαγός είχε αφήσει σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους της απόφασής του. Ο υπολοχαγός παντρεμένος και πατέρας δύο μικρών παιδιών έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του. Υπηρετούσε σε μονάδα της Ριτσώνας. Οι συνάδελφοί του υποστηρίζουν ότι οι λόγοι είναι οικονομικοί και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ο υπολοχαγός είχε αναγκαστεί να εργάζεται και εκτός στρατού για να μπορεί να τα βγάλει πέρα. Κάτι που δεν κατάφερε με αποτέλεσμα δύο 24ωρα μετά το Πάσχα να δώσει τέρμα στη ζωή του. Η είδηση έχει προκαλέσει σοκ στη μονάδα του και δείχνει ότι η κατάσταση που επικρατεί στις ΕΔ είναι πλέον δυσβασταχτη και κανείς δεν μπορεί να αποφύγει την σκληρή πραγματικότητα. Κυρίως οι ηγεσίες που “σφυρίζουν” αδιάφορα.

4. Αυτοπυροβολήθηκε 28 χρονος ΕΠΟΠ στο χωριό Αλεποχώρι του νομού Έβρου τα ξημερώματα της Παρασκευής. Ο αυτόχειρας που αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με όπλο, βρέθηκε στο δωμάτιό του νεκρός δίπλα σε μια λίμνη αίματος, αφήνοντας ανάστατη την τοπική κοινωνία! Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, φέρεται να είπε στη μάνα του .."μάνα σ αφήνω, φεύγω.." και αμέσως πήγε στο δωμάτιό του και έδωσε τέλος στη ζωή του, πριν προλάβει να αντιδράσει η μητέρα του.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΡΑΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

Diktiospartakos.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κορυφαίος όλων ο Αγιαξ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κορυφαίος όλων ο Αγιαξ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ