2013-09-14 00:51:03
Φωτογραφία για Αθωώθηκε ομόφωνα ο Σπήλιος Λιβανός
Ομόφωνα αθώος με σχετική απαλλακτική πρόταση του Εισαγγελέα κρίθηκε ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ. κ. Σπήλιος Λιβανός, σύμφωνα με την αμετάκλητη απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών Ο κ. Λιβανός είχε παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη με το 1934/2012 Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών για ελλιπή δήλωση περιουσιακής κατάστασης του οικονομικού έτους 2010.

Το δικαστήριο, στην αθωωτική του απόφαση, έκρινε ότι δεν υπήρξε δόλος απόκρυψης, καθώς το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων του πρώην βουλευτή ήταν καταγεγραμμένο σε όλες τις δηλώσεις «πόθεν έσχες», τόσο των προηγούμενων, όσο και των επόμενων ετών.

Σημαντικά στοιχεία του σκεπτικού της απόφασης του δικαστηρίου, αποτέλεσαν ότι η σχετική σελίδα με τις τραπεζικές καταθέσεις ήταν παντελώς ασυμπλήρωτη και όχι ανακριβής ή ελλιπής, ότι η επίδικη δήλωση περιουσιακής κατάστασης δεν συμπληρώθηκε από τον ίδιο τον πρώην βουλευτή, αλλά από στενούς και έμπιστους συνεργάτες του, οι οποίοι παρέλειψαν να συμπληρώσουν εντελώς τη σχετική σελίδα και τέλος ότι αμέσως μόλις ο κ. Λιβανός ενημερώθηκε από την αρμόδια Κοινοβουλευτική Επιτροπή για την παράλειψη, έσπευσε να συμπληρώσει αυτήν επακριβώς, προσκομίζοντας το σύνολο των απαραίτητων παραστατικών.

dimotikosafari.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ