2013-09-13 20:51:03
Φωτογραφία για ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ : ΕΙΝΑΙ... ΤΡΕΛΟ!
Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Νίκος Ιωαννίδης, αγωνίζεται, ως γνωστόν, με τη μορφή δανεισμού στη Χάνσα Ροστόκ και μέχρι τώρα έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις. Μάλιστα, όπως ήδη σας έχουμε ενημερλωσει, σε έξι αγώνες έχει σημειώσει τέσσερα γκολ!

Ο 19χρονος επιθετικός των ερυθρόλευκων μίλησε στην εφημερίδα της Γερμανίας «Schweriner Volkszeitung» και τόνισε: «Είναι τρελό! Είμαι απίστευτα χαρούμενος με αυτή την κατάσταση και την εξέλιξή μου. Θα προσπαθήσω να συνεχίσω ακόμη καλύτερα να βοηθάω την ομάδα μου.

Όταν ήμουν τριών ετών φύγαμε από τη Γερμανία και μεγάλωσα στην Ελλάδα στην επαρχία, εκεί όπου οι σκάουτ του Ολυμπιακού με είχαν εντοπίσει και έπαιξα για τέσσερα χρόνια στην ακαδημία του Ολυμπιακού και υπέγραψα επαγγελματικό συμβόλαιο. Η Γ’ Εθνική της Γερμανίας είναι αρκετά ισχυρή, για έναν νεαρό ποδοσφαιριστή όπως είμαι εγώ.

Έχει μεγάλη πίεση η κατηγορία και μόνο εύκολη δεν είναι. Προτού έρθω στην ομάδα είχα ενημερωθεί από τον Ολυμπιακό για τη μεταγραφή μου και είχα ψάξει από το ίντερνετ πληροφορίες. Και είχα δει φωτογραφίες με τους οπαδούς και ό,τι είδα επιβεβαιώθηκε και από κοντά! Το γήπεδο, η ομάδα, οι φίλαθλοι όλα αυτά με κάνουν χαρούμενο.

Δεν έχω σκεφτεί κάποιον συγκεκριμένο αριθμό γκολ στο μυαλό μου. Βασικά δεν έχει σημασία ποιος σκοράρει. Αυτό που μετράει είναι η ομάδα να νικάει. Για το μέλλον μου δεν μπορώ να πω πολλά, αλλά θέλω κάποια στιγμή να αγωνιστώ στην Ευρώπη εκτός Ελλάδας σε κάποιο μεγάλο κλαμπ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ