2012-04-09 14:39:07
Φωτογραφία για Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής
από το Γραφείο Τύπου

Συνεδριάζει την Τρίτη 10 Απριλίου 2012 και ώρα 15:00, το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργού).

Θέματα Ημερησίας Διατάξεως

1. Έγκριση των όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και της Εκκλησίας της Ελλάδος για το έργο: «Στατικη ενισχυση του συνοδικου μεγαρου με τροποποιηση εσωτερικων διαρρυθμισεων και οψεων και επισκευη μανδροτοιχου», προϋπολογισμού 2.200.000,00 ευρώ πλέον ΦΠΑ 23%.

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Β. Κόκκαλης)

2. Έγκριση σκοπιμότητας υποβολής προτάσεως του Έργου «Εργα αυξησης παροχετευτικοτητας ρεματος Χαλανδριου μεταξυ των οδων Σολωμου και Γριβα του δημου Χαλανδριου», στο Π.Ε.Π. Αττικής και εκτέλεσής του από την Περιφέρεια Αττικής.

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Λ. Αθανασιάδης)


3. Έγκριση σκοπιμότητας υποβολής προτάσεως του Έργου «Αντιπλημμυρικά έργα περιοχής Σωρού» Δήμου Αμαρουσίου, στο Π.Ε.Π. Αττικής και εκτέλεσής του από την Περιφέρεια Αττικής.

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Λ. Αθανασιάδης)

4. Ενημέρωση για το Πρόγραμμα «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς χαρακτήρα στην Περιφέρεια Αττικής».

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Λ. Αθανασιάδης)

5. Γνωμοδότηση για την Τροποποίηση και Ανανέωση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου «Σύγχρονος τροχιόδρομος (ΤΡΑΜ), στην περιοχή της Αθήνας.

(Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Προμπονάς)

6. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την εγκατάσταση δέκα (10) αιολικών πάρκων (Α/Π) συνολικής ισχύος 316,7 ΜW στις νήσους Άνδρο (τέσσερα Α/Π συνολικής δυναμικότητας 137,9 MW), Νάξο (δύο Α/Π συνολικής δυναμικότητας 68,2 MW), Πάρο (δύο Α/Π συνολικής δυναμικότητας 63,6 MW), και Τήνο (δύο Α/Π συνολικής δυναμικότητας 47 MW) και την ηλεκτρική διασύνδεσή τους με το ηπειρωτικό Σύστημα Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας.

(Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Προμπονάς)

7. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την ανανέωση – τροποποίηση των εγκεκριμένων περιβαλλοντικών όρων για την δραστηριότητα αποθήκευσης – διαλογής και μηχανικής επεξεργασίας μεταλλικών και μη μεταλλικών, μη επικίνδυνων στερεών αποβλήτων και απορρυπασμένων ΑΗΗΕ καθώς και επεξεργασίας – απορρύπανσης ΟΤΚΖ, της εταιρείας ΑΝΑΜΕΤ Α.Ε. στη Λ. ΝΑΤΟ στη Θέση « Α. Γεώργιος» Ασπροπύργου Αττικής (περιοχή ΒΙΠΑ ΒΙΟΠΑ ΕΜ).

(Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Προμπονάς)

8. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τον υφιστάμενο κομβικό σταθμό βάσης της VODAFON με κωδικό θέσης 1051026 ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΗΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ, επί εδάφους στη θέση Τσουκλιδαίικα, του Δήμου Αγ. Αναργύρων – Καματερού.

(Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Προμπονάς)

9. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τη δραστηριότητα ανακύκλωσης (επεξεργασίας) αποβλήτων εκσκαφών, κατεδαφίσεων και κατασκευών (ΑΕΚΚ) της εταιρείας ΙΝΤΕΡΜΠΕΤΟΝ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΑΕ, στη θέση « Μαύρινωρα» Δ.Δ. Πολυδενδρίου Ν. Ανατολικής Αττικής.

(Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Προμπονάς)

10. Αναθεώρηση επαγγελματικής άδειας πωλητή λαϊκών αγορών κου Παναγιωτόπουλου Γεώργιου.

(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κα Στ. Δήμου)

11. Πρόσβαση σε παραλίες ατόμων με κινητικά προβλήματα.

(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κα Λ. Βασιλάκου)
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ