2013-09-13 14:43:04
Φωτογραφία για Ο Δαίμονας της Ρεπούση
Γράφει ο μπρακατσούλας

Η Ρεπούση, έμαθα, εχθές πήγε για εξομολόγηση και εξορκισμό στον Άνθιμο, διότι έχουν μπει μέσα της Σατανάδες και Δαίμονες, που της έχουν αλλάξει τον αδόξαστο ενώ η φάτσα της έχει γίνει σα διαολεμένη.

Γι αυτό λέει αυτά που λέει στο χρόνο που τα λέει!

Κανονικά ήταν χριστιανή ορθόδοξη, με κάθε Κυριακή εκκλησία , κατηχητικό και έτσι ,ενώ το βράδυ πριν κοιμηθεί λιβάνιζε όλο το σπίτι της , λέγοντας ταυτόχρονα το πάτερ ημών και κάτι άλλα τροπάρια , νομίζω της Κασσιανής. Όσο για αμαρτίες καμία, ήταν αγνή και αγαθή ή αλλιώς αγνό παρθένο τιτί.

Όλα άλλαξαν όταν μπήκαν ,ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 40 δαιμόνια μέσα της, τόσα της βρήκε ο Άνθιμος, και από τότε έχει αλλάξει ο παντελώς ο χαρακτήρας της.

Αντί για εκκλησία, πάει σε όργια και αντί για εικόνες έχει ανάποδους σταυρούς και 666 πάνω από το προσκέφαλο της,ενώ η αγαπημένη της ασχολία είναι να μιλάει νεκρές γλώσσες όπως τα Αρχαία.


Άσε που δεν ξέρει πιο δαιμόνιο θα της πεταχτεί.

Προχθές το πρωί στη βουλή δε μίλαγε η ίδια, αλλά ο πρωινός της δαίμονας , γι αυτό είπε τέτοια αμαρτωλά, περί κατάργησης ή περίπου κατάργησης των αρχαίων και των θρησκευτικών.

Όλοι οι Έλληνες την ακούγαμε σοκαρισμένοι για την αμαρτία των λόγων της και φτύναμε το κόρφο μας τρεις φορές , ενώ πολλοί ανάψαμε τα θυμιατά μας και λιβανίζαμε για ώρες μέχρι να ξορκίσουμε το κακό , λέγοντας ταυτόχρονα , πίσω μου σε έχω Σατανά!

Μα να πει τέτοια βλάσφημα πράγματα; Να θίξει την πατρίδα και τη θρησκεία; Είναι δυνατόν; Αναρωτιόντουσαν αγανακτισμένα οι μικροαστοί στα διαμερίσματά τους. (Ε και αυτοί πως κάνανε έτσι οι μαλάκες!)

Που να ξέρουν όμως το δράμα της Ρεπούση, ότι δεν είναι η ίδια που τα λέει αλλά ο "έξω από δω"!

Και ότι η καημένη ταλαιπωρείται χρόνια με εξορκισμούς και άλλες τέτοιες ιεροτελεστίες, αλλά τα πούστικα τα δαιμόνια δε φεύγουν με τίποτε, έχουν κολλήσει στα σπλάχνα της σα βδέλλες!

Έτσι όταν μιλάει η Ρεπούση να ξέρετε ότι μιλάει ένας από τους δαίμονες μέσα της, γι αυτό το σωστό της ακούγεται λάθος και ο προοδευτισμός της συντηρητικός! 

Διότι οι δαίμονες είναι πάντα κενοί και επιφανειακοί, τους λείπει η ουσιαστική γνώση και καλλιέργεια , εκείνη η σοφία που αγκαλιάζει τους ανθρώπους και τους φέρνει κοντά στην αλήθεια!

brakatsoulas.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ