2013-09-13 09:47:16
Φωτογραφία για Aχαΐα: Δύο χωριά θρηνούν για τους δύο νεαρούς σμηνίτες - Σήμερα το τελευταίο αντίο
Με αίμα βάφτηκε για ακόμα μια φορά η ΝΕΟ Πατρών-Πύργου, όπου άφησαν χθες την τελευταία τους πνοή η δύο νεαροί σμηνίτες, Αντώνης Αντωνόπουλος και Κωνσταντίνου Παπαλεξόπουλος, βυθίζοντας στο πένθος δυο χωριά της Αχαΐας, το Μάνεσι του Δήμου Καλαβρύτων και οι Κυδωνιές του Δήμου Ερυμάνθου, από τα οποία κατάγονταν.

Η κηδεία του 19χρονου Αντώνη Αντωνόπουλου θα γίνει σήμερα στις 11 το πρωί από τον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Μανεσίου Καλαβρύτων. Τραγικές φιγούρες οι γονείς του, η αδελφή του και οι παππούδες και γιαγιάδες.

Η κηδεία του 20χρονου Κωνσταντίνου Παπαλεξόπουλου θα γίνει στις 11 σήμερα το πρωί από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στις Κυδωνιές Ερυμάνθου. Οι γονείς ο αδελφός και οι φίλοι του ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έφυγε τόσο νωρίς από τη ζωή.

Την ίδια ώρα το διαδίκτυο κατακλύζεται από μηνύματα γνωστών και φίλων των νεαρών.

Οι δύο νέοι χθες το πρωί επέστρεφαν από τη μονάδα τους μετά από το τέλος της βάρδιας, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 19χρονος, σύμφωνα με την αστυνομία, βγήκε της πορείας του και συγκρούστηκε με διερχόμενο φορτηγό , που κινείτο στο αντίθετο ρεύμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μαρτυρία του οδηγού του φορτηγού, αναφέρει ότι ο οδηγός του ΙΧ επεδίωξε να κάνει προσπέραση κι έτσι βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα.

Φωτο από εφημερίδα Γνώμη
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Οκτώ νεκροί από τις πλημμύρες
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Οκτώ νεκροί από τις πλημμύρες
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ