2013-09-13 06:33:11
Φωτογραφία για Aχαΐα: Πέπλο πένθους σε Μάνεσι και Χαλανδρίτσα για τους δύο σμηνίτες, 19 και 20 ετών
Aνείπωτος θρήνος στα χωριά των δύο νεαρών σμηνιτών που βρήκαν πρόωρο και άδικο θάνατο το πρωί της Πέμπτης στην Εθνική Οδό Πύργου-Πατρών στο Γομοστό Αχαΐας.

Στο Μάνεσι, τόπο καταγωγής του 19χρονου Α.Αντωνόπουλου, και στα Μαστορέικα Χαλανδρίτσας, τόπο καταγωγής του 20χρονου Κ.Παπαλεξόπουλου, έχει απλωθεί ένα αόρατο πέπλο πένθους. Οι κάτοικοι είναι συγκλονισμένοι και αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν την τραγωδία που εκτυλίχθηκε.

Και στα δύο χωριά, η τοπική κοινωνία συμπαραστέκεται στις οικογένειες των δύο θυμάτων, προσπαθώντας να τους δώσει κουράγιο να αντέξουν το σκληρό «χτύπημα της μοίρας.

Για μια ακόμα φορά, δυστυχώς, η αιματοβαμμένη «καρμανιόλα» της Ε.Ο. Πύργου-Πατρών στερεί τη ζωή δύο νέων ανθρώπων, τη στιγμή που η Πολιτεία συνεχίζει να κωφεύει στις εκκλήσεις των κατοίκων της Ηλείας και της Αχαΐας να αποκτήσουν το αναφαίρετο δικαίωμα στον σύγχρονο και ασφαλή αυτοκινητόδρομο.

Το δυστύχημα συνέβη όταν το όχημά τους, που κινείτο στο ρεύμα προς Πάτρα, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία της αστυνομίας, φαίνεται πως βγήκε από την πορεία του και συγκρούστηκε με φορτηγό.

Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία, ΕΚΑΒ, η 6η ΕΜΑΚ Πάτρας και δυνάμεις από την Π.Υ. της ΒΙΠΕ, που απεγκλώβισαν από το ΙΧ νεκρούς δύο άνδρες.

Αρχικά μεταφέρθηκαν στο Κ.Υ. Κάτω Αχαΐας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους και εν συνεχεία στο Νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας".
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ