2013-09-12 15:54:58
Φωτογραφία για Στα χαρακώματα Ολυμπιακός - ΟΠΑΠ
Του ΔΗΜ. ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΕΛΛΗ / enet.gr

Σε ρήξη οδηγούνται Ολυμπιακός και ΟΠΑΠ. Οι λόγοι είναι προφανείς και έχουν να κάνουν με τα ποσά της χορηγίας για τη διαφήμιση στη φανέλα, αλλά και την κοινή παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη στο μάνατζμεντ του ΟΠΑΠ και την ηγεσία της ΑΕΚ.

Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός αποφεύγουν για την ώρα να τοποθετηθούν επίσημα, τηρούν στάση αναμονής, ενώ δεν έχουν αποδεχθεί τη χορηγία του ΟΠΑΠ τόσο ο Απόλλων Αθηνών όσο και ο Παναιτωλικός. Υπάρχουν ΠΑΕ που δεν συμφωνούν επίσης με τη ρήτρα του Οργανισμού που σχετίζεται με θέματα βίας. Οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν προσεκτικά πώς θα κινηθούν στη συνέχεια, ενώ αναμένουν και την τοποθέτηση του Μελισσανίδη σήμερα, κατά την παρουσίαση της νέας εμφάνισης της ΑΕΚ και των χορηγών της ομάδας.

Οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν χορηγίες με την Emirates και την Τράπεζα Πειραιώς, χωρίς ωστόσο αυτές να αφορούν τη φανέλα του συλλόγου. Αναμένονται πλέον οι εξελίξεις Στα αγωνιστικά, ο Χαβιέ Σαβιόλα και ο συμπατριώτης του Τσόρι Ντομίνγκες δήλωσαν χθες ότι ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να κάνει την υπέρβαση στην Ευρώπη και πρόσθεσαν: «Θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση στη δεύτερη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι πολύ σημαντικό το πρώτο παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν. Το μυαλό μας όμως πρέπει να είναι πρώτα στην Ξάνθη».
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αρχαία ελληνικά: Η γλώσσα μας!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αρχαία ελληνικά: Η γλώσσα μας!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ