2013-09-12 13:21:00
Φωτογραφία για ΣΤΟ Νο3 ΤΩΝ... ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ ΠΟΥ «ΤΑΡΑΚΟΥΝΟΥΝ» ΤΟ CHAMPIONS LEAGUE Ο ΣΑΒΙΟΛΑ!
Η πρεμιέρα του Champions League πλησιάζει και τα αφιερώματα για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση πληθαίνουν.

Φυσικά, από αυτά δεν λείπει ο Ολυμπιακός, αλλά ούτε και ο Χαβιέρ Σαβιόλα. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα "bleacherreport.com" έχει δημοσιεύσει μία λίστα με παίκτες και προπονητές που αποτελούν ευχάριστες εκπλήξεις για το «σεντόνι» και είναι ικανοί να ταρακουνήσουν το Champions League!

Στο Νο3 αυτής της λίστας λοιπόν, είναι ο Χαβιέρ Σαβιόλα, ενώ στο Νο1 βρίσκεται ο Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος θα τεθεί αντιμέτωπος στην πρεμιέρα της διοργάνωσης με τον Αργεντίνο επιθετικό του Θρύλου. Στο Νο2 είναι ο Γκουαρντιόλα, ο οποίος επέστρεψε ως προπονητής, αλλά κάθεται πλέον στον πάγκο της Μπάγερν.

Το αφιέρωμα αναφέρει ότι... «ο Σαβιόλα βρίσκεται στην αναγέννηση του Ολυμπιακού και ο πολυταξιδεμένος άσος θα αγωνιστεί στο Champions League. Ο ταλαντούχος άσος είναι ικανός να προσφέρει την σπίθα στην ελληνική ομάδα για να πραγματοποιήσει μία εντυπωσιακή χρονιά. Όπου και να πήγε ο Σαβιόλα ήταν συμπαθής, έχοντας αγωνιστεί σε κορυφαίες ομάδες, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα. Είναι ικανός, έχει ντρίμπλα και μπορεί να δώσει αβαντάζ στην γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού. Δεν πρέπει να τον υποτιμήσει καμία ομάδα. Αν το κάνει κάποια ομάδα θα είναι λάθος και πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της».
   
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ