2013-09-12 12:34:47
Φωτογραφία για H Nissan στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης
Η Nissan άνοιξε τις πύλες του περιπτέρου της στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, με την ανακοίνωση από τον Guillaume Cartier, Senior Vice President της Nissan Europe, του ρεκόρ μεριδίου αγοράς για το 2012 και με το παγκόσμιο ντεμπούτο του νέου Nissan X-TRAIL, που έρχεται για να ταράξει τα νερά στην κατηγορία των SUV.

Συγκεκριμένα, το νέο Nissan X-TRAIL, με ολόφρεσκο, άκρως δυναμικό σχεδιασμό, καταφέρνει να συνδυάσει αφενός την βαριά κληρονομιά της Nissan στην κατηγορία των οχημάτων 4Χ4, αφετέρου να θέσει νέα στάνταρ από άποψη τεχνολογίας, απόδοσης και άνεσης.

Βελτιωμένο σε κάθε του πτυχή, το νέο Nissan X-TRAIL διατηρεί τα σκήπτρα του πρωτοποριακού οχήματος παντός εδάφους, αλλά και διαθέτει μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά που επαναπροσδιορίζουν τις προσδοκίες των υποψήφιων αγοραστών στην κατηγορία των compact SUV. Με όπλο στην φαρέτρα του, την ακαταμάχητη τεχνολογία που διαθέτει, το νέο Nissan X-TRAIL εξοπλίζεται με φώτα ημέρας LED, με την “ασπίδα προστασίας” Nissan Safety Shield, καθώς και με ένα νέο, πλήρως αναβαθμισμένο, σύστημα ψυχαγωγίας και πλοήγησης, το επονομαζόμενο NissanConnect.


Εκτός των παραπάνω, η Nissan παρουσιάζει, με το πρωτότυπο Friend-Me, μια συναρπαστική εκδοχή για το πως αντιλαμβάνεται το αυτοκίνητο του μέλλοντος. Για τη Nissan, το πρωτότυπο Friend-Me, αποκαλύπτει μια νέας γενιάς γλώσσα στον σχεδιασμό οχημάτων, διερευνώντας τις δυνατότητες ενός αυτοκινήτου που έχει σαφή προσανατολισμό στον ψηφιακό κόσμο της πληροφόρησης.

Παράλληλα, με την παρουσίαση στην Φρανκφούρτη του 100% ηλεκτροκίνητου βαν e-NV200, η Nissan ισχυροποιεί τη θέση της ως ηγέτιδα και στην ηλεκτροκίνηση, καθιστώντας σαφές ποιο θα είναι το επόμενο βήμα της, σε παγκόσμιο επίπεδο από πλευράς στρατηγικής, για την βιώσιμη μετακίνηση με μηδενικές εκπομπές ρύπων. Αξίζει να σημειωθεί πως οι πωλήσεις του e-NV200 επί Ευρωπαϊκού εδάφους, αναμένεται να ξεκινήσουν το επόμενο έτος, ενώ σύντομα θα εμφανιστεί η εκδοχή του ως Taxi, στην πόλη της Βαρκελώνης.

Από το διεθνές σαλόνι αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, δεν θα μπορούσαν να λείψουν τόσο το νέο νέο MICRA όσο και το νέο NOTE. Συγκεκριμένα, το νέο Nissan MICRA, το οποίο αναμένεται σύντομα και στην Ελληνική αγορά, σηματοδοτεί την κυριαρχία του στα αυτοκίνητα πόλης, όπου η εντελώς νέα εξωτερική εμφάνισή του, συμπληρώνεται από μια εξίσου ουσιώδη ανανέωση του εσωτερικού του. Η παρουσία νέων τεχνολογιών, νέας κεντρικής κονσόλας, νέων εσωτερικών επενδύσεων, καθώς και οι θύρες audio USB και Aux-in, αποτελούν μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά του. Ανάλογα με την έκδοση του μοντέλου, τώρα υπάρχει ένα ολοκαίνουργιο σύστημα πληροφόρησης και επικοινωνίας με ένα νέο ηχοσύστημα και με μια μεγαλύτερη οθόνη αφής, που ενσωματώνει το τελευταίας τεχνολογίας σύστημα πλοήγησης NissanConnect. Στο εξωτερικό του νέου MICRA, οι προσθήκες περιλαμβάνουν δύο νέα, μοναδικής αισθητικής χρώματα, το Pacific Blue και το Sage Platinum, καθώς και μια σειρά από νέου σχεδιασμού ζάντες αλουμινίου 16 και 15 ιντσών, αντίστοιχα. Ακόμη, το νέο MICRA, δίνει τη δυνατότητα στους τυχερούς ιδιοκτήτες του να το διαμορφώσουν με το δικό τους, προσωπικό στυλ, επιλέγοντας εκείνα τα αξεσουάρ και τις λεπτομέρειες που τους ταιριάζουν απόλυτα.

Παράλληλα, το νέο NOTE, έχοντας ως βασικά γνωρίσματα την προηγμένη τεχνολογία, τη δυναμική σχεδίαση και την απαράμιλλη ποιότητα με προσοχή στη λεπτομέρεια, σηματοδοτεί για τη Nissan την άφιξη ενός νέου συναρπαστικού αυτοκινήτου, που έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να κυριαρχήσει στην κατηγορία Β. Με αιχμή του δόρατος το καινοτόμο σύστημα Nissan Safety Shield, το νέο Nissan NOTE, προσφέρει στον οδηγό του ένα πακέτο τεχνολογιών που συνδυάζονται έξυπνα, προκειμένου να καρπωθεί απτά οφέλη. Αποτελούμενο από ένα συνδυασμό λειτουργιών και συστημάτων όπως η προειδοποίηση τυφλού σημείου (Blind Spot Warning), η λειτουργία προειδοποίησης απότομης αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας (Lane Departure Warning), καθώς και το προηγμένο σύστημα ανίχνευσης εμποδίων (Moving Object Detection System), το Nissan Safety Shield είναι σίγουρο ότι προσφέρει ένα νέο επίπεδο υποστήριξης στον οδηγό του.

Εκτός των συναρπαστικών της μοντέλων, η Nissan παρουσιάζει στην Φρανκφούρτη και το Nissan Nismo Watch, το πρώτο έξυπνο ρολόι παραγωγής, που συνδέεται με το αυτοκίνητο, καταγράφει τις επιδόσεις του, παρέχει βιομετρικά δεδομένα του κατόχου του και συνδέεται με τα κοινωνικά δίκτυα! 

Φωτογραφικό υλικό από το περίπτερο της Nissan στην Φρανκφούρτη στο https://www.facebook.com/media/set/?set=a.602288376481374.1073741840.198810193495863&type=3&uploaded=28
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ