2013-09-12 08:50:03
Φωτογραφία για ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΑΜΠΑΡΕ
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στη σημερινή προπόνηση στο Ρέντη και τον Σαμπού Γιαταμπαρέ, τη μοναδική πλέον μεταγραφή που δεν είχε ενταχθεί στο πρόγραμμα των ερυθρόλευκων λόγω των διαθνών υποχρεώσεών του.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής είναι σε εξαιρετική κατάσταση, όπως έδειξε και στην αναμέτρηση του Μάλι με την Αλγερία για τα προκριματικά του Μουντιάλ, με συνέπεια να είναι πιθανή η συμμετοχή του άμεσα στους αγώνες του Ολυμπιακού.

Το ίδιο συμβαίνει και με τον Μελβέν Εντινγκά, ο οποίος ήδη έχει μπει στο κλίμα. Για τον Κονγκολέζο «κόφτη» θεωρείται βέβαιο ότι θα παίξει σε ένα τουλάχιστον από τα επόμενα ματς με Ξάνθη και Παρί Σεν Ζερμέν και υπολογίζεται στο rotation του Μίτσελ.

Ο Ισπανός τεχνικός σκοπεύει να αξιοποιήσει όλο το βάθος του ρόστερ του ώστε να παρουσιάσει τόσο το Σάββατο για το πρωτάθλημα, όσο και την Τρίτη στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ «φρέσκιες» ενδεκάδες. Ειδικά κάποιοι διεθνείς με σερί συμμετοχές, όπως ο Μήτρογλου και ο Μανιάτης, μάλλον θα πάρουν ανάσες, ενώ ο Κάμπελ θα προφυλαχθεί στο παιχνίδι της Ξάνθης και θα είναι βασικός εναντίον της Παρί.

Ειδική διαχείριση ίσως γίνει και με τον Βάις που έπαιξε δύο ενενηντάλεπτα με την εθνική Σλοβακίας κόντρα στους Βόσνιους, ενώ σημαντικό ρόλο στα ματς που ακολουθούν θα έχουν στην ενδεκάδα Ντομίνγκεζ και Φουστέρ.
   
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ