2013-09-12 08:38:28
Φωτογραφία για ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ... ΠΑΡΙ Σ.Ζ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Μπορεί το μυαλό όλων στον Ολυμπιακό, όπως τόνισαν άπαντες, να είναι προσηλωμένο στην αναμέτρηση με την Ξάνθη το Σάββατο για το πρωτάθλημα, αφού αυτό προέχει, αλλά η προετοιμασία για την πρεμιέρα του Champions League στο "Γ. Καραϊσκάκης" με την Παρί Σεν Ζερμέν, έχει ήδη ξεκινήσει.

Οι διεθνείς επέστρεψαν (εκτός του Κάμπελ που δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Ξάνθη) και ο Ισπανός τεχνικός έχει αρχίσει εκ νέου την δουλειά. Οι παίκτες του Ολυμπιακού εμφανίστηκαν προσγειωμένοι ενόψει της πρεμιέρας στο Τσάμπιονς Λιγκ, τονίζοντας μεταξύ άλλων στην Media Day πως «προέχει η αναμέτρηση με την Ξάνθη», δείγμα του κλίματος που επικρατεί.

Πάντως, άνθρωποι των ερυθρόλευκων θα ταξιδέψουν στην Γαλλία την Παρασκευή. Κι αυτό γιατί την ίδια ημέρα η Παρί δίνει πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς με την Μπορντό, όπου και θα βγουν τα τελικά συμπεράσματα για τα συν και τα πλην των πρωτευουσιάνων.

Τέλος, έχουν απομείνει ακόμα λίγα εισιτήρια για το παιχνίδι της Τρίτης (17/9), τα οποία οι οπαδοί του Θρύλου μπορούν να προμηθευτούν από το «Γ. Καραϊσκάκης».
   
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ