2013-09-11 21:46:07
Φωτογραφία για Η νέα σεζόν δεν θέλει υπερβολή στο μακιγιάζ! Δες τις 5+1 πιο hot τάσεις
Μάθε τι προτείνουν οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας, και πάρε μια ιδέα για το μακιγιάζ του χειμώνα Ευτυχώς για εμάς, οι φετινές τάσεις στο μακιγιάζ είναι απλές, λιτές και απέριττες!

Δεν θα σου προτείνουμε τίποτα funky, εκκεντρικό και υπερβολικό και κανένας δεν θα σε προσπαθήσει να σε πείσει να φορέσεις έντονες σκιές και να δημιουργήσεις το πλέον φαντασμαγορικό μακιγιάζ με την πρόφαση ότι «είναι στη μόδα».

Προσάρμοσε τα beauty looks των ντεφιλέ στην ελληνική πραγματικότητα, αγάπησε το natural make up, τη λεία, αλαβάστρινη επιδερμίδα και συνήθισε τα βλέφαρα χωρίς καθόλου μάσκαρα!

Δες τα 5+1 πιο hot make up looks όπως τα είδαμε στις κολεξιόν των μεγαλύτερων οίκων για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2013-2014:

#1 Natural look:

Το «no-make up» lookείναι ο κυρίαρχος της νέας σεζόν! Η επιδερμίδα είναι λεία και τελείως ματ, ενώ τα χείλη μένουν τελείως αμακιγιάριστα και τα μάτια σχεδόν άβαφα. Για να υιοθετήσεις την τάση οι σύμμαχοί σου είναι: το μέικ απ σου, το κονσίλερ σου και η πούδρα σου, που θα σου χαρίσουν αλαβάστρινο πρόσωπο.


#2 Η λεπτή γραμμή eyeliner:

Φέτος ξέχνα τη μάσκαρα! Οι περισσότεροι οίκοι μόδας προτείνουν φυσικές βλεφαρίδες χωρίς καθόλου μακιγιάζνα επιβαρύνει το πιο «ευαίσθητο» σημείο των ματιών σου. Το κενό της θαυματουργής μάσκαρα το καλύπτει το μαύρο eyeliner! Μια λεπτή γραμμούλα σύριζα στα βλέφαρα δίνει βάθος και ένταση στο βλέμμα, με τον πιο διακριτικό τρόπο.

#3 Τα φρύδια είναι το παν!

Όσο μεγαλύτερα, τόσο το καλύτερο! Δώσε έμφαση μονάχα στα φρύδια σου αυτή τη σεζόν και μη φοβηθείς να τα υπερ-τονίσεις ακόμα και σε ένα φυσικό μακιγιάζ. Μπορεί το πρόσωπο και οι βλεφαρίδες να μένουν σχεδόν make up less, αλλά τα φρύδια βάφονται, τονίζονται και πρωταγωνιστούν!

#4 Punk look:

Μια πιο edgy πρόταση για τις λάτρεις του rock ‘n’ roll! Το Smokey eye μακιγιάζ γίνεται πιο punk και το μαύρο μολύβι, οι σκουρόχρωμες σκιές, χρησιμοποιούνται μονάχα κάτω από τις κάτω βλεφαρίδες! Ένα «ξεβαμμένο», smudgy look για όσες αγαπάνε το τολμηρό μακιγιάζ.

#5 Ξέχνα και το ρουζ!

Πρέπει να βάλεις καλά στο μυαλό σου ότι οι μοναδικοί σύμμαχοι στο μακιγιάζ της νέας σεζόν είναι το foundation και η πούδρα σου! Ακόμα και το ρουζ… κάνει φτερά και το φυσικό σου χρωματάκι είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού.

#6 Pastel youth:

Μια τέλεια ιδέα για καθημερινό, φρέσκο μακιγιάζ από τον οίκο Valentino που προτείνει παστέλ ροζ αποχρώσεις σε μάτια, χείλη και μάγουλα.Χωρίς καμία υπερβολή το μακιγιάζ παραμένει πολύ-πολύ ελαφρύ και χαρίζει μια νότα αθωότητας στο συνολικό σου λουκ.
πηγή
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Απατεώνες - Ασφαλισμένοι 10 – 0
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Απατεώνες - Ασφαλισμένοι 10 – 0
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ