2013-09-11 13:20:12
Φωτογραφία για SHOW... ΝΕΪΜΑΡ ΚΑΙ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Η Βραζιλία επικράτησε 3-1 της Πορτογαλίας σε φιλικό αγώνα που έγινε στη Βοστώνη, με τον Νεϊμάρ να προσφέρει μερικές στιγμές σπάνιου ποδοσφαιρικού θεάματος.

Αντίπαλον δέος… δεν υπήρχε έτσι κι αλλιώς για τον «μπλαουγκράνα» Βραζιλιάνο, αφού ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ταξίδεψε στις ΗΠΑ με την αποστολή της Πορτογαλίας.

Παρόλα αυτά, οι Ίβηρες άνοιξαν το σκορ στο 18’ με τον Μεϊρέλες. Το παιχνίδι ήρθε στα ίσα με τον Τιάγκο Σίλβα στο 24’, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ήρθε ο Νεϊμάρ και έκανε το 2-1 για τη Βραζιλία που φαίνεται… φτιαγμένη για το Μουντιάλ του καλοκαιριού το οποίο και θα φιλοξενήσει.

Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε με γκολ του Τζο στο 49’ του αγώνα.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Ζούλιο Σέζαρ, Μαϊκόν, Νταβίντ Λουίζ, Τιάγκο Σίλβα, Μάξουελ, Ραμίρες (60’ Οσκαρ), Λουίς Γκουστάβο, Παουλίνιο (83’ Ενρίκε), Μπερνάρντ (67’ Ερνάνες), Τζο (77’ Πάτο), Νεϊμάρ (89’ Λούκας Μόουρα)

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Ρουί Πατρίτσιο, Μουτίνιο (59’ Ρούμπεν Αμορίμ), Πέπε (45’ Λουίς Νέτο), Μπρούνο Αλβες, Κοεντράο (54’ Αντούνες), Νάνι, Μιγκέλ Βελόζο, Μεϊρέλες, Βιεϊρίνια (84’ Λίκα), Νέλσον Ολιβέιρα, Ζοάο Περέιρα (70’ Πόστιγκα)
   
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ