2013-09-11 12:54:40
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ... ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Χωρίς προβλήματα με τραυματισμούς ολοκλήρωσαν τις διεθνείς υποχρεώσεις τους οι 10 ερυθρόλευκοι που συμμετείχαν στις αποστολές των εθνικών τους ομάδων για τα παιχνίδια της Τρίτης και πήραν το δρόμο της επιστροφής για το Ρέντη προκειμένου να μπουν στο πρόγραμμα για τα ματς με την Ξάνθη και την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Μανιάτης, ο Μήτρογλου και ο Σιόβας έπαιξαν στη νίκη επί της Λετονίας και είχαν καλή απόδοση, ενώ ο Μανωλάς δεν αγωνίστηκε.

Στην ερυθρόλευκη αναμέτρηση στη ζώνη της Αφρικής, ο Καρλ Μετζανί πανηγύρισε τη νίκη της Αλγερίας επί του Μάλι, με το οποίο αγωνίστηκε για 90 λεπτά ο Σαμπού Γιαταμπαρέ, ο οποίος επέστρεψε μετά από δύο χρόνια στην εθνική του. Και ο Μετζανί έπαιξε σε όλο το ματς.

Ο Βάις έκανε ό,τι μπορούσε απέναντι στους Βόσνιους, ήταν και πάλι πάρα πολύ καλός, είχε και δοκάρι αλλά επιστρέφει... «πληγωμένος» από την ήττα-αποκλεισμό της Σλοβακίας.

Ο Τζόελ Κάμπελ αγωνίστηκε για 78 λεπτά στο ισόπαλο 1-1 της Κόστα Ρίκα στην έδρα της Τζαμάικα και είχε λίγο πριν από τέλος του ημιχρόνου μια καλή ευκαιρία για να σκοράρει. Η αλλαγή του δεν έγινε λόγω κάποιου τραυματισμού, ενώ είδε από τον πάγκο το γκολ της ισοφάρισης της Τζαμάικα στις καθυστερήσεις. Ο Κάμπελ έχει μπροστά του ένα κοπιαστικό ταξίδι επιστροφής και όπως όλα δείχνουν θα προφυλαχθεί στο ματς με την Ξάνθη ώστε να είναι πανέτοιμος στην αναμέτρηση με την Παρί.

Δεν τα πήγε καλά ο Κάρολ ο οποίος δέχτηκε τρία γκολ από το Λουξεμβούργο, ενώ ο Μέγιερι ήταν στον πάγκο της Ουγγαρίας στην εύκολη νίκη επί της Εσθονίας.
   
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ