2013-09-11 12:00:11
Φωτογραφία για ΔΥΤΙΚΗ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ
Τιερί Μεϊσάν, στη συριακή εφημερίδα Al-Watan        (μτφ. Κριστιάν)

Σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς του Ελεύθερου Συριακού Στρατού, τα θύματα της σφαγής στη Γκούτα Δαμασκού είναι παιδιά νομιμοφρόνων αλουϊτικών οικογενειών  της Λατάκιας που συνελήφθησαν στις αρχές Αυγούστου και των οποίων έσφαξαν τις οικογένειες

Σας άρεσε το συμβάν του κόλπου του Tonkin και ο πόλεμος στο Βιετνάμ, οι θερμοκοιτίδες του Κουβέιτ και ο πρώτος πόλεμος του Κόλπου, η σφαγή του Racak και ο πόλεμος στο Κοσσυφοπέδιο, τα όπλα μαζικής καταστροφής στο Ιράκ και ο δεύτερος πόλεμος του Κόλπου, οι απειλές για την Βεγγάζη και ο πόλεμος της Λιβύης, θα λατρέψετε την αεριοποίηση των αμάχων της Γκούτα της Δαμασκού και τον βομβαρδισμό της Συρίας.

Δαμασκός, 7.9.2013. Σε μια δήλωση που κυκλοφόρησε από τον Λευκό Οίκο, ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ James Clapper ισχυρίστηκε ότι 1.429 άτομα σκοτώθηκαν σε μια μαζική χημική επίθεση σε 12 τοποθεσίες στις 21 Αυγ. 2013 στη Γκούτα της Δαμασκού [ 2 ]. Ωστόσο, μετρήσανε 281 σε βίντεο, ενώ η γαλλική «μη κυβερνητική οργάνωση» Γιατροί Χωρίς Σύνορα μέτρησε 355 στα νοσοκομεία.


Οι συμμαχικές υπηρεσίες, όλες αναφέρονται σε βίντεο. Έτσι, οι Αμερικανοί έχουν συλλεχθεί μια εκατοντάδα στο YouTube, ενώ οι Γάλλοι δεν βρήκαν παρά μόνο 47. Οι Ουάσιγκτον και το Παρίσι τα θεωρούν όλα ως αυθεντικά. Όμως, ορισμένα από αυτά στάλθηκαν στις 7:00 π.μ., ώρα Δαμασκού (γεγονός που εξηγεί γιατί φέρνουν την ημερομηνία της 20ης Αυγούστου στο YouTube, το οποίο εδράζεται στην Καλιφόρνια), αλλά με έναν ήλιο σχεδόν στο ζενίθ, γεγονός που συνεπάγεται ότι γυρίστηκαν εκ των προτέρων [ 5 ].

Συμπεριληπτικά, οι αμερικανικές, βρετανικές, και γαλλικές υπηρεσίες είναι 100% βέβαιες ότι ο Συριακός Αραβικός Στρατός σκότωσε με αέρια έναν άγνωστο αριθμό αμάχων:  

1. Χρησιμοποίησε επί τούτο ένα νέο είδος παλιού αερίου σαρίν που δεν αγγίζει τις γυναίκες.  

2. Οι Ηνωμένες Πολιτείες παρατήρησαν για τέσσερις ημέρες την προετοιμασία του εγκλήματος χωρίς να το καταγγείλουν και χωρίς να παρεμβαίνουν.  

3. Ανήμερα της χρήσης του, αυτό το μαγικό αέριο σκότωσε παιδιά που είχαν απαχθεί από μαχητές της Τζιχάντ δύο εβδομάδες νωρίτερα περισσότερα από 200 μίλια μακριά.  

4. Τα γεγονότα έγιναν γνωστά χάρη σε αυθεντικές ταινίες, που γυρίστηκαν, και μερικές φορές αναρτήθηκαν εκ των προτέρων στο YouTube .  

5. Επιβεβαιώνονται από υποκλοπή τηλεφωνικής συνδιάλεξης που πραγματοποιήθηκε από τον ισραηλινό εχθρό.  

6. Δυτικές μυστικές υπηρεσίες διαθέτουν μια μυστική μέθοδο για την ταυτοποίηση του αερίου σαρίν, χωρίς να χρειάζεται να καλλιεργηθούν ανθρώπινοι ιστοί.  

7. Δεδομένου ότι πρόκειται για τη 15η  όμοια επιχείρηση, το «Καθεστώς» διέσχισε μια «κόκκινη γραμμή» και πρέπει να «τιμωρηθεί» με βομβαρδισμούς που θα του στερήσουν τα μέσα άμυνάς του.

Στο διεθνές δίκαιο, η πολεμική προπαγάνδα είναι το σοβαρότερο έγκλημα, επειδή κάνει όλα τα άλλα εγκλήματα δυνατά.

Πηγή Al-Watan (Συρία)

Thierry Meyssan

Δίκτυο Βολταίρος

Γενική σημείωση (NB): Δεν διαθέτουμε διορθωτή(-τρια) και οι αναρτημένες δημοσιεύσεις (πάντα βιαστικές) περιέχουν λάθη, ορθογραφικά και συντακτικά. Προτιμάμε πάντα την ουσία παρά τη μορφή. Ευχαριστούμε για τη κατανόηση σας.
InfoGnomon
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ