2013-09-11 11:49:04
Φωτογραφία για Ο πατέρας του Μέσι απειλεί με μήνυση τον Ρομάριο
Χόρχε Μέσι και υιός σε φωτογραφία που χρονολογείται στις 22 Φεβρουαρίου του 2008. Ο πατέρας του αργεντινού σταρ θεώρησε προσβλητικές τις δηλώσεις τού Βραζιλιάνου Ρομάριο, σύμφωνα με τις οποίες ο Λιονέλ πάσχει από ήπια μορφή αυτισμούΜε μηνύσεις απειλεί τον Ρομάριο ο πατέρας τού Λιονέλ Μέσι, Χόρχε, γιατί ο Βραζιλιάνος έγραψε στο twitter ότι ο άσος της Μπαρτσελόνα πάσχει από το σύνδρομο Ασπεργκερ, μιας ήπια μορφή αυτισμού. Ο Χόρχε Μέσι ανέλαβε ταυτόχρονα την πλήρη ευθύνη για τη φοροδιαφυγή για την οποία κατηγορούνται ο ίδιος και ο Λιονέλ τον οποίο, παρεμπιπτόντως, δεν θέλει στην Μπαρτσελόνα το 2% των μελών της, όπως έδειξε δημοσκόπηση μεταξύ των μελών της ομάδας!

Η αναφορά του Ρομάριο μέσω του twitter ότι ο Μέσι πάσχει από το σύνδρομο Ασπεργκερ, από το οποίο, όπως έγραψε, έπασχαν ο Αϊνστάιν και ο Νεύτωνας, προκάλεσε την οργή του Χόρχε Μέσι ο οποίος διέψευσε τον βραζιλιάνο πρώην διεθνή άσο και νυν βουλευτή, δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι θα του κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση.


Ο Ρομάριο, που εξελίσσεται σε νέο Μαραντόνα με τα μέτωπα που ανοίγει, έσπευσε να δώσει εξηγήσεις: «Οι ιστοσελίδες στην Ισπανία ανέφεραν ότι είπα πως ο Μέσι υποφέρει από ψυχική διαταραχή και για λόγους εντυπωσιασμού το έκαναν θέμα. Αλλά ο Νεύτωνας και ο Αϊνστάιν είχαν αυτισμό που δεν τους εμπόδισε να είναι διάνοιες. Α, ο πατέρας του Μέσι λέει ότι θα με μηνύσει γι' αυτό. Μπορεί να το κάνει».

Ο Χόρχε Μέσι ανέλαβε στο μεταξύ την πλήρη ευθύνη για την κατηγορία της φοροδιαφυγής που βαρύνει τον Λιονέλ, ύψους 4,1 εκατ. ευρώ για την τριετία 2007-2009.

Με επιστολή που έστειλε στον δικαστή του δικαστηρίου Γκάβα ο Χόρχε Μέσι αναλαμβάνει την ευθύνη για τα όσα συνέβησαν σημειώνοντας ότι «ο Λιονέλ ήταν πάντα αφιερωμένος στο ποδόσφαιρο». Επίσης κατηγορεί ως υπεύθυνο τον μέχρι πρότινος συνεργάτη του, Ροντόλφο Σκινόκα, ο οποίος είχε αναλάβει τη διαχείριση των οικονομικών του Λιονέλ.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ